Universalus TV Nuotolinio Valdymo AKB73655802 skirti LG TV, Aukštos Kokybės Kontrolierius Tiesiogiai Naudoti

€1.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nuotolinis Valdymas, Buitinė Technika, Pigūs Nuotolinis Valdymas, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Nuotolinis Valdymas.

AKB73655802 Nuotolinio Valdymo LG TV, Tiesiogiai naudoti.

Atkreipti dėmesį:

Tai yra pakeitimas nuotolinio valdymo pulto, jis apima beveik visas funkcijas, originalus nuotolinio valdymo pulteliu.

Mūsų Pažadas:

1. Visa grąžinamoji išmoka, jei ji yra ne darbas, pardavėjas turės mokėti už grąžinimas prekių kaina.

2. 1 metų Garantija, Jei bet kokią žalą ar funkcija problema, mes grąžinsime.

3. Darbas su 2xAAA baterijos(nepridedama)

Produkto Specifikacijos:

Apie Laivybos: 1.Paprastai, mes išsiųsti iš sklypą 3days(neįskaitant Švenčių ir poilsio dienas). 2.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai . Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. Ypač pašto kodą.

3.Jei jums nereikia gauti jūsų siunta per 35 dienas, prašome susisiekti su mumis, Mes jums sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti, jei jums nereikia gauti produkto 60days(Brazilija yra 90days), galite prašyti grąžinti visą. Apie Garantija:

1. 12 MĖNESIŲ Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). 2. Sugedę elementai TURI BŪTI pranešta per garantinį laikotarpį . Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. Mes atsiųsime jums naują pakeisti ar grąžinti pinigus, jei defektas yra tiesa. Apie Grąžos/Grąžinimas: 1. Jei jums nereikia gauti elementus 60days(Brazilija yra 90days), gausite visa grąžinamoji išmoka . 2. Jei gaunate sulaužytą ar sugadintą daiktą, atsiųskite mums foto, gausite visa grąžinamoji išmoka . 3. Jei nuotolinio valdymo negali dirbti savo prietaisą, pasakykite mums savo prietaiso modelį, jūs gausite visa grąžinamoji išmoka, jei ji yra mūsų kaltė. 4. Jei produktas yra ne toks, kaip žadėta, jums bus gauti visa grąžinamoji išmoka. Pardavėjas apmoka visas siuntimo išlaidas. 5. Jei pastebėsite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis 15days po to kai jūs gaunate daiktų. mes informuos jus, kaip gauti grąžinamąją išmoką arba gauti naują pakeitimas.

Apie Atsiliepimą:

1. Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!

2. Mes norėtume, kad jūs susisiekti su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas

3. Atsiliepimai yra labai svarbus mums. Prašome pabandyti duoti mums 5 žvaigždutės, jei jūs patenkinti mūsų produktą ir mūsų paslaugos.

Sertifikavimo NĖRA
Kanalas 1
Modelio Numeris AKB73655802
Naudoti LG TV
Belaidis Ryšys IR
Medžiaga Nauja
Prekės Pavadinimas Hiye
Baterija 2xAAA (nepridedami)
Garantija 1 metai
Kilmės KN(Kilmės)
Standartas ISO9001
Pakuotė Taip
Dažnis 433 MHz
Paramos PROGRAMĄ No

Panašūs produktai