OkeyTech Nuotolinio Automobilio Raktas su Lukštais FOB 4 Mygtukai Ford Mercury Mariner Lilan Lincoln Navigator MKX MKZ Krašto Sintezės Mustang Jautis

€1.44

-30%

€2.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilio Raktas, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilio Raktas, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilio Raktas.

OkeyTech Nuotolinio Automobilio Raktas su Lukštais FOB 4 Mygtukai Ford Mercury Mariner Lilan Lincoln Navigator MKX MKZ Krašto Sintezės Mustang Jautis

Specifikacijos: Prekės Pavadinimas: Nuotolinio Automobilio Raktas Atveju Ford Mercury Mariner Lilan Lincoln Navigator MKX MKZ Krašto Sintezės Mustang Jautis Svoris: 30g/vnt Mygtukai: 4 Mygtukai Ašmenys: Nesupjaustytos Ašmenų Medžiaga: ABS+Metalas Atsakiklis Lustas: Ne Prekės ženklas, Logotipas/aplinkosaugos ¾enklelis: Ne(Basilico-pica.lt forbiden parduoti su logotipu!)

Savybės: 100% Brand New ir Aukštos Kokybės! Geriausia pakeisti skaldytų arba dėvėti klavišus,ar labai už papildomą raktą. Pagrindiniai atveju ir pagrindinių menčių tik. Elektroninės vidinės dalys. Gauti peilis supjaustyti vietos spynų/pardavėją. Tiesiog supjaustyti klavišą ašmenys,imtis vidaus electronics "(apima imobilizavimo/atsakiklis lusto) nuo originalaus nuotolinio ir įdėkite juos į mūsų klavišą " shell,tada esate pasiruošęs! Nereikia jokių programavimo. Naudojimas: Ford Mercury Mariner Lilan Lincoln Navigator MKX MKZ Krašto Sintezės Mustang Jautis Pranešimas:

1.Prekės yra tik vienas iš svarbiausių apvalkalas, kuris yra be PCB lenta ir baterija viduje. 2.Visos nuotraukos yra realus nuotraukas, kurios imamasi pagal save. Prašome patikrinti, ar jūsų klavišą " shell įsitikinkite, kad tai yra tas pats, kaip mūsų produktą.

1 x Automobilio Raktas su Lukštais

dydis Original Key Shell Size
Gamintojas Dalies Numeris Pagrindiniai Shell FORD
R/C Funkcija be
Medžiagos Tipas Plastikas + Metalas
Peilis Pūko Peilis
Laivybos Laikas 1-3 dienas
Šalis/Regionas Automobilių Gamyba Kinija
Svoris 50g/pcs
Pritaikymas Taip
Spalva kaip parodyta
Mainų Dalies Numeris FO-KS18
Mygtukų 4 Mygtukai
Pakuotė Burbulas Krepšys
Tipas Pakaitinis Automobilis Klavišą "Shell" Ford Mercury Mariner Lilan Lincoln Navig
Prekės Pavadinimas OkeyTech
Kitos Dalies Numeris Pagrindiniai Shell FORD
Sąlyga 100% Brand New ir Aukštos Kokybės Automobilių Klavišą "Shell" FORD " Klavišą
Funkcija Nuotolinio Automobilio Raktas Shell Ford

Panašūs produktai