925 Sterlingas Sidabro Širdis ir Dvi Plunksnos Dreamcatcher Tabaluoti kerai Rožių Aukso Karoliukai Tinka Originalios 3mm, Visos Žavesio Apyrankės Papuošalai

€2.07

-45%

€3.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Karoliukai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Karoliukai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Karoliukai.

sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

Pristatymas:(1)mes išsiūsime sklypą 1~7 dienas nuo apmokėjimo (2)kai produktas suma daugiau kaip 6usd,mes išsiųsti per epacket/kinija paštu, oro paštu/Basilico-pica.lt standrad pristatymas. ? (3)Apie brazilija:dabar į braziliją,mes tik laivas, per Basilico-pica.lt standartinis pristatymas,ir, jei jūsų produktas suma daugiau kaip 15usd(neįeina krovinių),prašome susisiekti su mumis pašalinti laivybos kaina. (4)kadangi mes ne pateikti nemokamas pristatymas į visus countrys,jei jums surasti jūsų užsakymo pateikimo, krovinių,ir užsakymo sumos daugiau kaip 10usd,prašome susisiekti su mumis suteikti nuolaidą pristatymas. (5)jei užsakymas didesnis nei 200usd,mes išsiųsti per dhl,UPS nemokamai,jei turi krovinių,prašome susisiekti su mumis pašalinti visas siuntimo išlaidas.

Mokėjimas:priimame tik mokėjimo internetu

Grynas rankų procesas, Kaip kad Mokėjimai

Mes priimame sąlyginio Deponavimo.

Mokėjimas turi būti atliktas per 7days prieš tai, kad aukciono uždarymo.

Prašome lise specialius prašymus(pavyzdžiui, vertės deklaracija) užsakymo pastaba skyriuje.

Pakavimas

Dėmesio

1:Jei jūsų užsakymas yra mažesnis nei 5usd,mes paprastai laivas jokiu registre oro paštu. Po to, kai prekės palikti kinija, prieš jums gauti, nr. stebėjimo informaciją.

Pristatymo laikas kinija paštu, oro paštu apie vieną mėnesį, kad kai kurių šalių, tokių kaip brazilija,reikia daugiau nei vieną mėnesį.

2:Jei jūsų užsakymas yra daugiau nei 5usd,mes išsiųsti nemokamai registruoti oro paštu arba epacket (Jei JAV,mes laivas epacket).kinija paštu, oro paštu, pristatymo laikas yra daugiau kaip vienas mėnuo,epacket pristatymo laikas yra apie 7-20days.

3:Jei jūs likti jungtinės KARALYSTĖS,Australijos,Kanados,Prancūzijos,jei jūsų užsakymas yra daugiau nei 60usd,mes išsiųsti nemokamai epacket

Jei nurodymas yra daugiau kaip 200usd,mes išsiųsti nemokamai dhl, ar avs

ačiū

Po pardavimo ir atsiliepimai

Jūs galite susisiekti su mumis 7days po to, kai gausite prekes, jei bet unsatisfy.

Mes norėtume, kad išspręsti visas problemas.

Pl prašome palikti teigiamą feeback. Labai jums ačiū!!!

Prekės Pavadinimas neastamor
Pažymos Tipą GDTC
Pagrindinis Akmuo Cirkonis
Metalų Tipas Sidabrinė
Elemento Tipas Karoliukai
Bauda ar Mados Bauda
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Forma Nereguliarus

Panašūs produktai