Motociklų lenktynės 6 Pin CDI Uždegimo Dėžutė Tinka GY6 50cc 60cc 125cc 150cc Mopedas Motoroleris ATV Quad Go Kart Buggy

€2.62

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Motociklas Ingition, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Motociklą Ingition, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Motociklas Ingition.

Specifikacija

100% Brand New Black & Orange dviejų spalvų prieinami 6 Pin CDI Su High Performance Chip Galia:AC 12v Lengva įdiegti. Tinka GY6 50 125 150CC Variklis Universalus Motorolerių, Atv, ir t.t. Rungtynės tiksliai su originalios įrangos puikus treniruoklių Rinkinį sudaro: 1pcs xCDI

Prašome leisti 0.1-0.3 cm skirtumai dėl rankinis matavimas

Atsiliepimų

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių apžvalga, kuri mums labai svarbi. Būsime labai dėkingi, jei jūs galite palikti savo nekilnojamojo jausmas čia. Jei nesate patenkintas su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų, mes išspręsti problemą iš karto, ačiū!

Susisiekite Su Mumis

Kliento pasitenkinimas yra mūsų pagrindinis tikslas. Jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus iš karto, mes stengiamės išspręsti jūsų problemą ne pirmą kartą. Tačiau dėl laiko juostų skirtumo tarp mūsų, kartais mums gali būti neįmanoma atsakyti į jūsų laiškus iš karto. Prašome leisti 1 darbo dieną mums atsakyti. Dėkojame už jūsų supratimą.

Modelio Pavadinimas GY6
Specifikacija 12V
Elemento Aukštis 2.1cm
Elemento Plotis 3.8cm
Medžiagos Tipas metalas + plastikas
Išorės Bandymų, Sertifikavimo CC
Prekės Svoris 0.1kg
Prekės Skersmuo 6.5cm
Kilmės KN(Kilmės)
Specialios Funkcijos Aukštos Kokybės

Panašūs produktai