OurWarm EID Ramadanas Dekoro Mėlyna Rožinė Manė, Kalendorius Islamo Musulmonų Šalis Festivalis Laimingas EID Mubarakas Ramadanas Kareem Kabo Dekoro "PASIDARYK pats"

€3.06

-34%

€4.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Namai Ir Sodas, Pigūs Šalis "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos.

OurWarm yra profesionalus teikėjas įvairios dekoracijos, džiaugtis ir reikmenys - Vestuvių, Gimtadienio, Kūdikio Dušas, Nuotakos Dušas, Bachelorette Šalis, Valentino Diena, Motinos Diena, Tėvo Diena, Baigimo, Meksikos Šalis, Havajų Šalis, Rudenį, Padėkos Diena, Helovinas, Kalėdos, Namų Dekoro ir Daugiau.

Geriausia Ramadanas Tracker

Mūsų Ramadanas kalendorius atgalinės yra pagaminti iš aukščiausios kokybės veltinio, minkštas ir patvarus. Aukso žvaigždės ir mėnulis yra geriausias elementas Ramadanas dekoracijas. Skaičiuoti su savo šeima, dienų Ramadanas, kol Atk.

OurWarm Skaičiuoti Ramadanas Kalendorius

Savybės: 1. Golden star/moon elementas, geriausias elementas Ramadanas apdaila. 2. 30 žvaigždžių Paketą, Jis gali būti įklijuotas. 3. Atgalinės atskaitos kalendoriaus, galite įdėti star, kiekvieną dieną. Specifikacijos Ramadanas Kalendorius Vaikams Pakuotė: 1 x Ramadanas Advento Kalendorius 30 x Nuimamas Žvaigždės Dydis: 17.7 x 11in(45cm x 28cm) Medžiagos: Veltinis Svoris: 70g Spalva: Violetinė/Sidabrinė Elementai: Mėnulis, Žvaigždės, "Ramadanas", "MUBARAKAS", "Eid" Programos Ramadanas Eid Eid Mubarakas Ramadanas Kareem Sienos Kabantys Papuošalai Šis elektroninio tapatumo Atgalinės atskaitos Kalendorius bus mokyti savo vaikus Ramadanas

Savybės Atgalinės atskaitos kalendorius

Saldainiai advento kalendorius su 30pcs aukso jaučiausi star, galite įdėti star kiekvieną dieną ir skaičiuoti. Tinkamai teikti jausmą ceremoniją Ramadanas, Eid ir kitų galiojančių scenos.

Gražus Eid kalendorius tinka Eid Musulmonų Šalis Ramadanas namuose, mokykloje ar biure dekoracijas. Eid dovanos vaikams, šeima, draugai, mokytojai, bendradarbiai.

Ramadanas Tracker! Tai yra įdomus būdas švęsti Ramadano kartu. Populiariausių stilių, mielas modeliavimas, ryškių spalvų, ir sunkiosios festivalio atmosferą. Atgalinės atskaitos su savo šeimos dieną Ramadanas.

Pakuotė Jaučiausi Kalendorių su 30pcs žvaigždės
Naudoti 6 Musulmonų EID Šalis
Naudoti 1 Eid Mubarakas Apdaila
Prekės Pavadinimas ourwarm
Naudoti 5 Balram EID Šalis
Naudoti 2 PASIDARYK pats Jaučiau Kalendorius
Modelis Vientisos Spalvos
Medžiaga Veltinio Amato
Modelio Numeris Ramadanas EID Kalendorius
Naudoti 7 Ramadanas Eid Šalis
ramadanas apdaila
Proga Balram/Ld al Fitr

Panašūs produktai