13-Spalvos Skysčio Pamatų Pagrindo Skystas Makiažo Pagrindas Nešiojamų Alyvos Kontrolės Ilgalaikis Makiažo, Odos Priežiūros Fondas

€1.93

-20%

€2.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Savybės:

1. Funkcijos: Drėkina odą ilgą laiką, jaustis šviesiai odai. Kietas tekstūros, lengvas ir kvėpuojantis, apimantis ir objekto, esančio veido.

2. Kompaktiškas ir nešiojamas: yra toks mini ir šviesos svorio, šis produktas, neužima daug vietos ir gali būti lengvai atimti savo kelionės.

3. Saugi medžiaga-produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės, saugus ir netoksiškas ingredientų, jis neturi būti sunkiųjų metalų, kenksmingų medžiagų ir yra saugiau naudoti, tai yra odos draugiškas.

Aprašymas:

Jis gali trukti ilgą laiką, ir jokios žalos jūsų pasiūlymas odos. Veiksmingai makiažo ir vienodą odos tonus, kad oda būtų glotni.

Techniniai duomenys:

Spalva: 207, 208, 209, 210, 211, 212, 213, 214, 215, 218, 221, 222, 223 (neprivaloma)

Medžiaga: Skystas

Pakuotė:

1 x makiažo

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

NET WT 30g
Kiekis 1Pcs
Modelio Numeris Makiažo
dydis Full Size
Kilmės KN(Kilmės)
Naudos Saulė Blokuoti
Formulės Skystis
Prekės Pavadinimas Vandens Ledo Levin
Komponentas Skystis

Panašūs produktai