ANTINIYA 2vnt 3D Metalo Renault automobilių emblema Sparno Pusėje Lipdukai Koleos KADJAR Fluence TALISMANAS MEGANE Automobilių Stilius

€2.80

-14%

€3.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai.

Automobilio Sparno pusėje Logotipas Ženklelis, galinis bamperis, bagažinė, sparnas Lipdukas Produkto Aprašymas Medžiagos:Cinko Lydinys(Su klijais) Dydis:9.8 cm*1.3 cm (Prašome atkreipti dėmesį į dydį, prieš jums užsisakyti.) Montavimo vieta:automobilio pusių /Trunk / liekamosios Lengvas Montavimas, automobilių juosta yra pritvirtinta. Pastaba: Tai geriausia klijuoti su alkoholio gera vieta, palaikymo paviršius sausas, neturi vandens, tepalų ir dulkių. Pasak automobilių lipdukai,ir pasirinkti plokščią vieta pasta. Kai klijavo, stenkitės judėti, ir ne iš karto traukti ranką metodą išbandyti tvirtumą pasta. Įtraukti straipsniai Įsigyti: 2vnt/daug Pastaba: Prašome leisti 1-5mm klaida dėl rankinis matavimas. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Tipas Kitos 3D Lipdukas
Modelis Automobilio Logotipas
Tipo Lipduku Automobilių Kėbulo
Dizainas Žodžius
Pakuotė Ne Supakuoti
Prekės Pavadinimas ANTINIYA
Kategorijos 3D
Modelio Pavadinimas LEIN3
Medžiagos Tipas Metalo
Elemento Aukštis 1.3cm
Elemento Tipas Lipdukai
Lipdukas Rodymas Bet Visą Kūną.
Elemento Ilgio 9.8cm

Panašūs produktai