Kamera Pečių, Kaklo Dirželis Diržo Kilpos Canon 6D2 80D 5D2 5D3 5DS 5DSr 60D 6D 70D 650D 700D 7D DSLR C

€2.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Fotoaparatas Dirželis, Buitinė Technika, Pigiai Fotoaparatas Dirželis, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Fotoaparatas Dirželis.

Vežimas gali būti daroma masiškai. Aprašymas: Prabangus kūrinys, tvirtas ir patvarus. Pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, išskirtinį siuvinėjimas su "Galite&n", "E&S" ir "SKAITMENINĮ" logos", suderinama su visais E ir S/Sukilėlių DSLR techniniai duomenys: Produkto dydis: 65cm-100cm(reguliuojamas) x 3.8 cm x 0.25 cm (25,6 in-39.4 x 1.5 x 0.1 in) Pagrindinė medžiaga: Nailonas + Dirbtinė Oda Paketą, Įskaitant: 1 * vaizdo Kameros Petį, Nr. stebėjimo informaciją dėl pašto sistemos(išskyrus Rusiją/Ispanija/Ukraina/Brazilija/Baltarusija)

Prašome NE ginčo per 2 mėnesius lėtas pristatymo būdą

Patarimai, daugiau mokėti už Saugesnį siuntą su Full track

1. Kodėl nėra nemokamas-pristatymas už kai kuriuos elementus?

Kaina yra pagrįsta, kai kuriose šalyse tam tikrų laivybos metodą. Jį reikia mokėti šiek tiek skiriasi kai kuriose šalyse tam tikrų laivybos metodą.

2. Ar yra kokių nors nuolaidų?

Taip, paprastai jums bus suteikta nuolaida automatiškai, jei MOQ>3 gabalus, dauguma daiktų. Be to, taip pat galite eiti į mūsų parduotuvėje puslapį gauti kuponą pabandyti.

3. Paspartinti mokestis (DHL/FEDEX/UPS/TNT/EMS), per didelis?

Jis gali būti netikslus, prašome susisiekti su mumis, kad tikrai.

4. Vartotojo Pareiga?

Atsiprašome, mes neatsakome už bet kokių vartotojo pareiga & importo mokesčių.

5. Paslaugas po pardavimo?

Mums rūpi mūsų klientų ir mes stengiamės jums padėti. Kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar darbo ginčą. Mes jums dėkingi, jei palikti teigiamų komentarų.

6. Kodėl ne į savo šalį?

Atsiprašome, mes neturime geras laivybos būdas siųsti į kai nuotolinio šalyse už kai kuriuos specialius elementus. Jei domina, per daug, prašome susisiekti su mumis dėl išsamesnės informacijos ir mes pasistengsime mūsų geriausia ieškoti tinkamo vežėjas organizuoti vežimą.

Naudojimas Pečių
Prekės Pavadinimas JENO TTY JM

Panašūs produktai