Amazfit vtr 47mm dirželis apyrankę, Xiaomi Stratos Tempas, kvėpuojantis minkštas silikoninis sporto su reguliuojama metalo uždaryti

€3.79

-4%

€3.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Smart Priedai, Buitinė Technika, Pigus Smart Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Smart Priedai.

Pakeitimo sporto dirželiai AMAZFIT VTR 47MM / STRATOS / TEMPAS

-Pakeisti apyrankė Xiaomi laikrodžiai: Amazfit VTR 47mm, Amazfit Stratos ir Amazfit Tempą . Ačiū, kad šie gražūs dirželiai, jūs galite suteikti jai Naują stilių, kad jūsų išmaniųjų žiūrėti, versijoje, iš orui skyles ir spalvinga juostelės . Jie puikiai tinka duoti savo VTR sporto stiliaus, nes jie taip pat už prakaitavimą.

-Silikono dirželis Supersoft pilnai reguliuojama . Lt lengvas, patogus ir labai sunku, be to atsparus Vandeniui. Naudoti ją be baimės, bet aplinkybės: daro sporto, miego ir visos jūsų dienos į dieną veiklai. Jį sudaro, be to, grubus tekstūros, kuris yra itin malonus liesti, & iexcl; Jūs nenorite imtis jį išjungti!

Metalo uždarymo 100% saugus . Nesijaudinkite, jūsų dirželio nereikės išeiti bet kuriuo metu.

-Ryškių spalvų. Ne Išnyks . Spalvos trunka laiko, nepaisant ilgo naudojimo.

Visi mūsų kroviniai yra pagaminti iš Londono (Ispanija), tą pačią dieną (darbo), dėl kurių pirkimas vykdomas, kaip ilgai, kaip ji vyksta iki 13:00h. Todėl, prieš perkant svarbu, kad jūs patikrinkite, pristatymo adresą, jeigu yra teisingas, nes po apdorojimo paketą, bus neįmanoma daryti jokių pakeitimų.

Pristatymo laikas yra apytikris. Šiais laikais nereikia atsižvelgti į įvairius veiksnius, kurie gali būklės numatomą pristatymo laiką ne pirmą kartą.

-Jei turite kokių nors problemų su pristatymo ar prekės, mes būtume dėkingi, jei jūs galite susisiekti su mumis tiesiogiai, nes mes visada suteikiame jums sprendimą. Mūsų tikslas-patenkinti visus mūsų klientų, ir neigiamas vertinimas nebus išspręsti jūsų nesėkmės.

Mūsų įsipareigojimas yra patenkinti visų mūsų klientų; Mūsų garantija, tūkstančius kartų mes jau pasiekėme tai. Nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo rūšies tikimybę.

Jei jums reikia susisiekite su mumis padaryti per Vidaus pranešimų . Jei norite, taip pat galite skambinti mums adresu: 91 231 82 27 , laikas: L-V, 9:00h-14:00h. Mes stengiamės suteikti jums geriausią sprendimą, taip, kad jums gali būti dalis mūsų ilgas sąrašas patenkinti klientai.

Funkcija Skambučių Priminimas
Kilmės ES(Kilmės)
Prekės Pavadinimas xiomi
Suderinamumas "Android"
Tipas Dirželis Žiūrėti

Panašūs produktai