1/3/5M Skaidrus Dvipusis Juosta Nano Traceless Vandeniui Juosta Valomos Fiksuotas Kilimas Lizdas Klijais, Vonia, Juostos, Lipdukai

€2.33

-29%

€3.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Juosta, Namų Tobulinimas, Pigūs Juosta, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Juosta.

1/3/5M Skaidrus Dvipusis Juosta Nano Traceless Vandeniui Juosta Valomos Fiksuotas Kilimas Lizdas Klijais, Vonia, Juostos, Lipdukai Funkcijos AUKŠTOS KOKYBĖS: Mūsų skaidrūs dvipusės juostos yra unikalus Nano medžiagos , patvarus, dvipusė lipni, sunkiųjų juosta tinka beveik bet sklandžiai, švarus ir neakytų paviršių ir ten pasilikti, būti labiausiai stabilus, patvarus ir funkcionalus įrankis, skirtas klijuoti daiktų elementus. NUIMAMAS, nepalieka LIKUČIŲ IR DAUGKARTINIO naudojimo: Tai dvipusės lipnios juostelės gali būti pašalinti ir palikti jokių pėdsakų. Su dvipusės juostelės yra saugus, netoksiškas, ekologiškas ir perdirbamas. Kai dvipusis juosta tampa purvinas, jūs galite jį išplaukite ir nusausinkite atgauti nelankstumą. Nes juosta yra gana lipni, prašome naudoti jį ant kieto paviršiaus. MULTI-FUNKCIJOS: Puikiai tinka bet kokiai progai, pvz., pastos, nuotraukas ir plakatus, nustatyti kiliminė danga, kilimėliai, klijuoti Elementus ant sienos, prisegti savo telefoną ar planšetinį kompiuterį prie bet kokių paviršių. Ši juosta drąsiai užtikrinti, kad jūsų kilimai, kilimėliai ir virtuvės sienų dekoras. Aprašymas: Pagrindinė Medžiaga: Nano PU Gel Spalva: Kaip nuotraukoje Dydis:500*3*0.1 cm(5m/komplektas) 300*3*0.1 cm(3m/komplektas) 100*3*0.1 cm(1m/set) Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino

Pakavimas Mažmeninė, Didmeninė prekyba, Lašas laivybos
Funkcija 1 Mildewproof,Non-slip,Galingas
plauti Galima skalbti
Nano Juosta Dvipusės lipnios juostos
Funkcija Nagų nemokamai,Punch-nemokamai,lipnios
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Santechnikos darbai
Juostos Tipas Izoliacine Juosta
Universali juosta lipdukai multi-funkcija magic juosta
Sertifikavimo NĖRA
Formos Linijos Diskus Kaklaraištis Klijai
Stipri, lipni juosta 3m dvipusės juostos
Tipas Juosta
Spalva Skaidrus
Kilmės KN(Kilmės)
Sandarinimo Juostelės Lipduką Nuimamas Lipdukas
Modelio Numeris Atsparus vandeniui juosta

Panašūs produktai