28 Tinklų Atskirų Laiko Tarpsnių Tuščias Talpinimo Tinklų Aišku, Nagų Dailės Cirkonio Įrankiai, Papuošalai Karoliukai Ekranas Atmintis Atveju Organizatorius

€2.88

-30%

€4.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Nagų Dailės talpinimo 28-tinklelis Nagų Dailės Reikmenys Diamond Rinkimo Įrankis Drop-įrodymas, Skaidrus talpinimo Funkcijos: 1. Patvari medžiaga-produktas yra pagamintas iš optimaliai naujas PP medžiaga, kuri yra ekologiška ir neturi savotiškas kvapas, stiprus ir tvirtas, ir tai nėra lengva sulaužyti. 2. Sandariai uždaryti ir drėgmei atsparus: produktas priima dizainas su dangteliu, ir vieną langelį galima atidaryti atskirai, ir uždaromos laukelį gali būti atsparus dulkėms ir drėgmei atsparus. 3. Patogus laikymas: produktą priima skaidrus, dizaino, kuri leidžia saugojimo efektyviau. Su 28-ląstelių kamera, dizainas, vidinis skyrius gali būti naudojamas atskirai, patenkinti skirtingus poreikius. Aprašymas: Šis produktas yra skaidri, papuošalų dėžutės, pagamintas iš tvirtos medžiagos PP, drop-įrodymas, dulkėms, geros sandarinimo, tinka saugoti nagų įrankiai, juvelyriniai dirbiniai ir kiti smulkūs daiktai, patogu ir lengva naudoti. Techniniai duomenys: Dydis: 17*11cm Medžiaga: PP Talpa: 28 tinklų Spalva: skaidri Pakuotė: 1* 28-tinklelis skaidrus talpinimo Pastabos: 1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris nagų dailės saugojimo dėžutė
Svoris 121g
Prekės Pavadinimas LAIKOU
Medžiaga PP
dydis 17*11cm
Spalva Skaidrus
Talpa 28 Tinklai

Panašūs produktai