Spalvos Kubas Stovi Aligatorius Vielos Foto Įrašą,Memo Kortelės Laikiklį,Stalo Vestuves Vieta Naudai,Individualų Dovanų Dėmesį, Apkabos

€0.23

-20%

€0.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Savybės:

1. Lengva naudoti: Didelis įdomus ir funkcija, tiesiog atidarykite įrašą ir įdėti dalykas, kurį jūs norite parodyti kitiems. Ji tikrai būtų patraukti žmonių dėmesį.

2. Daug Funkcijų: numatoma atidaryti visual naudotis atmintinę, kortelės, paveikslėliai, nuotraukos, pažymi ir "messenger". Padaryti jūsų gyvenimą ir darbą lengviau.

3. Yra įvairių vietų: ne tik biuro, bet taip pat gali būti naudojama mokyklose, namuose, ant šalys. Bet kur, kur jūs norite, kad jūsų gyvenimas būtų patogiau. Galite tinkinti, jei norite.

Aprašymas:

Spalvingas kubas stovi nuotrauka įrašą, taip pat gali būti naudojamas kaip papildoma ir kortelės turėtojas. Galima įvairiose vietose, pavyzdžiui, mokyklose, vestuvėms, biurų, namų, šalys.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda/ Skaidri/ Skiedra/ Balta (neprivaloma)

Aukštis: 11.7 cm (4.6 cm)

Kubas wideth: 2.4 cm (0,95 cm)

Medžiaga: Sakai/ Metalo

Pakuotė:

1 * Kortelės Turėtojas

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Medžiaga Derva
Dangos Medžiaga Minkštas Plastikas
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris /
Stilius Karjeros
Dizainas Aikštė

Panašūs produktai