Anime Demon Slayer Kochou Shinobu Auskarai Tanjirou Ausies segtukas Stud Auskarai Moterims Cosplay Mergaičių Papuošalai, Aksesuarai Dovanos

€0.69

-30%

€0.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Lašas Auskarai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Lašas Auskarai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Lašas Auskarai.

Mieli, sveiki atvykę į mano parduotuvę, kurioje galite rasti savo geriausiais priedai. produkto aprašymas Anime dvimatis Periferinių Dvasios Slayer Ašmenys Drugelis Ninja Auskarai Japonijos Mados Lady Dvasios Slayer Klaidą Skiltyje Ausies Segtukas Medžiagos: Cinko Lydinys Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje Svoris: kaip parodyta paveikslėlyje Įpakavimas: Nepriklausomas pakavimo OPP krepšys Sąlygos: 100% naujas Spalva: foto spalvos (pagal nuotrauką, vaizdo kokybė yra 100%, prašome nedvejodami pirkti)

jūsų atsiliepimas Q1:Kaip ilgai užtrunka gauti mano, kad po to, kai aš turiu sumokėti? A1:Pristatymo terminas priklauso nuo logistikos metodas. Mes paprastai laivas prekes pagal logistikos jums pasirinkti. Jeigu jūsų užsakymas viršija $10 ir jums pasirinkti ekonomikos, logistikos, mes paprastai padėti jums pasirinkti gerą logistika. Jeigu užsakymas viršija $180 (daugiau nei $150 JAV ir kai kuriose šalyse), mes atsiųsime jums kurjerių jei jūsų šalyje palaiko kurjerių pristatymo. Q2: ar Yra nuolaida už didesnius užsakymus? A2:žinoma, jei jūsų užsakymo suma yra pakankamai didelė, jūs galite susisiekti su manimi ir galėsime aptarti diskontavimas jūsų užsakymą. Ilgalaikiai klientai taip pat gali kreiptis į mane, aš galiu pritaikyti nuolaidą už jus. Q3:Kaip yra produkto kokybė?Kokios medžiagos yra pagamintas? A3:Dauguma mūsų produktai yra pagaminti iš cinko lydinio, nedidelė dalis yra pagaminti iš nerūdijančio plieno ir kitų medžiagų yra pažymėtas prekės informacija. Jei norite daugiau sužinoti apie mūsų produktus, visada galite kreiptis į mane ir aš galiu atsakyti už jus. Yra problema su produkto kokybe. Mes padedame išsiimti. Q4:Kada pristatymas? A4: Po jūsų užsakymą, mes išsiųsti prekes iš karto, nebent mes sandelyje, bet bus laivas per 3 dienas. Mes pailsėti sekmadienį ir pristatymas bus pirmadienį ryte . Q5:Kada geriausia pirkti jūsų prekes? A5:Mūsų dalyvavimas visuose didžiuosiuose skatinimas yra geriausia spręsti pirkti ne šį kartą. Antra, kiekvieną savaitgalį, mes padidinti diskonto kiekvieną savaitgalį, jei jums reikia, jūs galite pirkti prekes garsus. K6:Ar turite kokių nors naujų produktų pradėjo? A6:Taip, mes pradėti naujų produktų kiekvieną dieną, jūs galite spustelėti ant "Producten" ir tada spauskite ant "Nieuw", kad pamatyti mūsų naujus produktus ir pradėjo kiekvieną dieną. Jei jums patinka mūsų naujus produktus, prašome spauskite pirkti.

Notice3 Kreipkitės į klientų aptarnavimo tarnybą, jei turite klausimų
Kilmės KN(Kilmės)
Metalų Tipas cinko Lydinys
Stilius Madinga
Gamint. Mes turime Savo Juvelyrikos Gamykla
Funktion Moteris Dovaną
Formos\modelis Bowknot
Spalva kaip nuotraukoje
Auskarai Tipas Lašas Auskarai
Savybės Cosplay Papuošalai
Pakavimas OPP Pakavimo
Animacinių Filmų Serija Demon Slayer
Lytis MOTERIS
Notice1 Galite pasirinkti tinkamą logistikos režimas accordin
Modelio Numeris e113
Svoris 11.5g
dydis 10.2*2cm
Notice2about spalva Tikrasis spalva gautų, turi dominuoti
Medžiaga Akrilo
Elemento Tipas Auskarai
Kita Mes paramos ir Didmeninės Dropshipping
Bauda ar Mados Mados

Panašūs produktai