Automobilio Stilius Raktų Žiedas ST Logotipas Ženklelis Metalo Key Chain "Ford ST LENKTYNIŲ Focus 2 3 Fiesta" EcoSport ESCORT Automobilių Keychain Priedai

€1.39

-43%

€2.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Raktų Pakabukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Raktų Pakabukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Raktų Pakabukai.

Aprašymas : 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės. Išskirtinį dizainą,perduoti begalinis įdomus jūsų gyvenime. Paprasta, bet negrąžintos automobilio logotipas modeliavimas. Galite būti unikalus stiliaus pakabukas jūsų klavišą . Puiki dovana sau ir savo artimiesiems ir draugams. Savybės : Tipas: "Ford", "Keychain", Medžiaga: Metalas, Tinka :Universal ,Visos Ford Modelis ir kasdien dekoracija klavišą Dydis : 5x2x10.5 cm(1.96x0.78x4.13inch) pakuotę įeina : 1Pcs Keychain Pastabos: nekilnojamojo spalvos prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos parodė, svetainėje sukeltas daugelio faktorių. Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas. Labai ačiū už jūsų pirkti. Yra daug kitų modelių parduotuvėje. Jūs visada laukiami pirkti.

Elemento Ilgio 10.5cm
dydis 1.96x0.78x4.13inch
Elemento Plotis 2cm
Elemento Tipas Raktų Pakabukai
Specialios Funkcijos Apdaila
Medžiagos Tipas LYDINYS
Prekės Svoris 20g

Panašūs produktai