2vnt/komplektas Rainproof Automobilių Reikmenys, Automobilių Veidrodėliai Langą Aišku, Plėvelės, Membranos Anti-Rūko ir Anti-glare Vandeniui Lipdukas Vairavimo Saugumui

€2.37

-39%

€3.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Priekinio Lango, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Priekinio Lango, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Priekinio Lango.

Naujos 1 Pora Auto Automobilių Stabdžių Vandens Rūko Plėvelė Anti-Rūko Danga Rainproof Hidrofobinės galinio vaizdo Veidrodis Apsauginės Plėvelės 4 Dydžių Savybės: 100% Brand new ir aukštos kokybės, Tai yra naujovė, kuri gali išspręsti problemą, kad jums negali aiškiai matyti, dvigubi stiklai lietingą dienų, kad jūsų regėjimas yra aiškesnis ir kelionės bus saugesnės. Jis gali apsaugoti savo vairavimo žvilgsnio į lietingą dieną. Tai yra universalus dydis, šildomi veidrodėliai. Galite laisvai supjaustyti į gabalus, kaip reikia Vandeniui, anti-rūko ir dulkėms poveikis yra gera. Nano hidrofilinis technologija. Montavimo instrukcija: 1-Valyti galinio vaizdo veidrodėliai 2-Rasti No. 1 etiketė sluoksnis 3-nuplėšti No. 1 etiketė sluoksnis, 4-Įdiegti kino oh sreen 5-nuplėšti 2-Ojo etiketės sluoksnis 5-Jeigu yra burbuliukų, 6-Sunkiai su automobiliu 7-diegimas bus baigtas galinio vaizdo veidrodėlis rainproof kino automobilio sudaro AUGINTINIO substratą ir nano rainproof danga. Yra trijų sluoksnių plėvelė, pirmas sluoksnis yra mėlyna apsauginės plėvelės (2-Ojo etiketės), antrasis sluoksnis yra naudojamas sluoksnis, o trečiasis sluoksnis yra naudojamas. Ji yra skaidri apsauginė plėvelė (etiketė, No. 1). Kino būdas: Šlapias lipdukai: (rekomenduojama) Naudoti atitikimo rinkinys (alkoholio krepšį, valymo audinys), švaraus stiklo. Stiklo neturėtų turėti priemaišų, kitaip bus burbulų pasta. Nuplėšti No. 1 ženklo, nuplėšti skaidrią apsauginę plėvelę, tada purkšti vandenį ant dugno paviršiaus produkto ir stiklo paviršių, klijuoti poziciją dėl stiklai, naudoti paruoštas ašmenys išvaryti lizdinės plokštelės, ir galiausiai nuplėšti 2-Ojo standarto mėlyna. Spalva apsauginės plėvelės gali būti suplėšyti atidaryti. Pastaba: Prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl vadovo matavimo Prašome išvalyti žalos dalis ir sausa, ji prieš stick Pakuotė: 1 set Automobilio galinio vaizdo Veidrodis Apsauginės Plėvelės(2 Vnt.)

Elemento Tipas Langų Folijos & Apsaugos Nuo Saulės
Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK
Pozicija Priekinis Stiklas
Šilumos Izoliacijos Rodiklis 60%-80%
Funkcija 5 Galinio Vaizdo Veidrodis Apsauginės Plėvelės
Langų Folijos Tipas Priekinio Lango Apsaugos Nuo Saulės
Ultravioletinių Spindulių Blokavimo Lygis 60%-80%
Specialios Funkcijos Galinio Vaizdo Veidrodis Lipdukas
Elemento Plotis 0.2cm
Medžiagos Tipas PET Anti-rūko Apsauginės Plėvelės Lietaus apsauga Pakeitimo
Modelio Pavadinimas LE0314
Formos Stačiakampis
Prekės Pavadinimas Ansblue
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Aukštis 17cm
2 funkcija Anti-Rūko Danga
Funkcija 1 automobilių stabdžių vandens rūko filmas
3 funkcija Rainproof
Pralaidumas 80%-100%
4 funkcija Hidrofobinės
Spalvos Pavadinimas Skaidrus
Elemento Ilgio 20cm
Prekės Svoris 20g
dydis 170*200MM

Panašūs produktai