NOYOKERE GD900 1g Balta Terminis Tepalas Silikoninis Tepalas Laidžios tepimo Pasta, Skirta CPU Chipset GPU Aušinimo Junginys Silikono

€5.26

-37%

€8.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Gerbėjai Ir Aušinimo, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Gerbėjai Ir Aušinimo, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, laidžios tepalas, gd900 1g, silikoninis tepalas.

Įvadas: Šilumos Tepimo Pasta, Padėti Savo Elektros Prietaisų Šilumos Laidumo Ir Šilumos Sklaida, Siekiant Užtikrinti, Kad Elektroniniai Prietaisai, Matuokliai Ir Kiti Elektros Veiklos Stabilumą.

Funkcijos: 1.Aukštos Klasės Stabilumą Ir Patikimumą. 2.Taikomos CPU, VGA Chipset, Radiatorių Ir Kitų KOMPIUTERIO Komponentų. 3.Padeda Išsklaidyti Šilumą Iš PROCESORIAUS Į Heatsink Veiksmingai. 4.Žema Šiluminė Varža Ir Didelis Laidumas Ir Kokybišką Šilumos Perdavimą. 5.Aukštos Temperatūros Poveikiui. Netoksiškas, Beskonis, nesukeliančio.

Specifikacija: 1.Modelis: GD900 2.Šilumos Laidumas: >4.8 W/m-K 3.Spalva: Balta 4.Tipas:Pin Atveju 5.Net Kiekis: 1g

Komplektą Sudaro: 1x Balta Šilumos tepimo Pasta

NAUDOJIMAS: 1.Nuvalykite Paviršių, Pašalinkite Rūdis, Purvą Ir Alyvos Ir Kt. 2.Su Grandiklis, Teptukas, Stiklo Ar Švirkštai Ir Kitos Priemonės, Terminis Tepalas Tolygiai Elgiamasi Kieto Kontaktinio Paviršiaus.

PASTABOS: 1.Laikykite Toli Nuo Vaikų. 2.Nereikia Naudoti Rankų Liesti.

Modelio Numeris DN0651-01
Tipas
Prašymas Grafikos Plokštė
Suderinamas PROCESORIUS visi
Heatsink Medžiaga Kita
Ventiliatoriaus Greičio Kontrolės Ne RPM
Ypatybė
Prekės Pavadinimas NOYOKERE
Linijos NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai