Amerikos Gimtoji Indijos Mergina Plunksna " Wal Meno Tapybos Drobės Plakatai Ir Spausdina Bohemijos Stiliaus Apdaila Nuotraukas Kambarį

€2.39

-50%

€4.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dažymas Ir Kaligrafija, Namai Ir Sodas, Pigus Dažymas Ir Kaligrafija, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dažymas Ir Kaligrafija.

Produktų Išsamiai

Drobė yra geriausia medžiaga plakatas.Medžiagos storos, Storng, atsparus Vandeniui, plakatas turi ryškių spalvų ir neblunka. Pastaba:Tai yra plakatas,tik Medinis rėmas nėra įtrauktas.

Prekybos Išsamiai

Visas paketas bus pristatytas su sekimo numeriu 1~2 darbo dienas, ePacket ir Kinija paštu, oro paštu, yra mūsų numatytąjį paslaugų,Prašome susisiekti su mumis, jei norite, kad experss pristatymo. Pastaba:Prašome įsitikinti, kad jūsų adresas yra tiksli ar išsami.Tikimasi, pristatymo data turės įtakos muitinės,Oro ir pan., Kartais tai gali užtrukti šiek tiek ilgiau, gauti paketą,Prašome susisiekti su mumis, jei norite išplėsti savo užsakymą apsaugos laiką.

Paslaugos Išsamiai

Jei iškyla Kokybės Problema,Pakavimo Žalą,Spalva Klaidos,Dydis Klaidos ir pan, Grąžinti arba pakeisti prekę yra priimtinas.Pažadame 100% Pasitenkinimas garantuotas.

Plakatas ir Spausdina cuadros decoracion
Paramos Bazės Drobė
Rėmelio režimu Neįrėminti
Tipas Drobė Spaudiniai
Originalus No
Dalykai Paveikslas, Tapyba
Forma Vieną
Apdailos Nuotraukas Drobė plakatas
Technics Purškiamojo Dažymo
Prekės Pavadinimas ALLBLUE
Sienos Nuotrauka šiaurės apdaila namo
Sienos Menas paveikslų gyvenimo kambario sienos
Medžiaga Drobė
Formos Vertikalus Stačiakampis
Vidutinis Vandeniui Atsparus Rašalas
Modelio Numeris MB111003
Stilius Klasikinės
Rėmas No

Panašūs produktai