1/2/3 Roll Blakstienų Pratęsimo Nepūkuotu Akių Trinkelės, Rausvos Spalvos, Popieriniai Pagal Pleistrai Priemonė Netikrų Blakstienų Pleistrą Sudaro Įrankiai

€2.47

-44%

€4.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pagal Blakstienų Padas, Grožis Ir Sveikata, Pigiai, Pagal Blakstienų Padas, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Pagal Blakstienų Padas.

Jei Jums Patinka Šis Straipsnis,Prašome Įtraukti Jį Į Jūsų "Pageidavimų Sąrašą",Jei Jums Patinka Mūsų Parduotuvėje,Prašome Įtraukti Jį Į Savo "Parduotuvėje Sąrašą".Mes Teikiame Didelis, Kad Didelė Nuolaida ,Jei Turite kokių nors Klausimų,Prašome Susisiekti su Mumis, Ačiū jums labai!!!

1/2/3 Roll Blakstienų Pratęsimo Nepūkuotu Akių Pagalvėlės

Aprašymas: Spalva:rožinė/žalia Tipas:Blakstienų Izoliacine Juosta Ypatybė: Su skylėmis orui Ašarojimas ne be skausmo, Patogus ir kvėpuojantis Ranka ašara Anti-alergijos Sofe ir paklusnus Paketas apima: 1 X Blakstienų Izoliacine Juosta Roll / 2 X Blakstienų Izoliacine Juosta Roll / 3 X Blakstienų Izoliacine Juosta Roll

Pastaba: 1. Primename, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi atspalviai svetainės nuotrauka ir tikrąjį daiktą. 2. Prekės Priemonę vertus, jis gali būti 1-3cm skirtingų, savo rūšies suprasti bus labai vertinama.

Naudoti Blakstienų Pratęsimo Įrankis
Kiekis 1/2/5 Ritinius
Medžiaga Ne-Audiniai
Funkcijos 3 ne tvanku odos
Funkcijos 2 Su ventiliacijos angomis
Spalva žalia rausva
Pavadinimas akių pagalvėlės
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Funkcijos 1 paakių pagalvėlės

Panašūs produktai