2,5 mm 5m/riedėti Spalvingas "PASIDARYK pats" Priedai Turas Elastinės Juostos Virvės Gumos Linijos Laidą "PASIDARYK pats" Lauko Projekto Papuošalai Padaryti Apyrankę

€0.97

-37%

€1.55

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalai Išvados Ir Komponentai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai Išvados Ir Komponentai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalai Išvados Ir Komponentai.

Prašome atkreipti dėmesį : 1.Jeigu jūsų užsakymo suma yra daugiau kaip $150 ,free express. 2.Daugiau suma jūsų užsakymą,didesnę nuolaidą gausite. Po pristatymo laikas paketas: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius---- 16 - 60 darbo dienų Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu-- 10-45 darbo dienų E-Pakelis--- 5-25 darbo dienų EMS---5-12 darbo dienų DHL/Fedex/UPS/TNT----3-10 darbo dienomis Produktai Pastaba: Šios nuotraukos yra tik nuoroda tik, prašome patikrinti aukščiau išsamios matavimo pasirinkite tinkamą dydį ir leisti 1-2mm skirtumai dėl vadovo matavimo, ačiū.

Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas paties Produkto Ekranas:

Prekės Svoris 23g
Prekės Skersmuo 0.25cm
Elemento Ilgio 500cm
Svoris Approx 23g
Elemento Aukštis 0cm
Modelio Numeris FXC004
Medžiaga Poliesteris
Prekės Pavadinimas Hua Ming Ce
Papuošalai Išvados Tipas Laidai
Elemento Plotis 0cm
Ilgis Approx 5m/roll
Skersmuo maždaug 2,5 mm
Produkto Savybės Už "PASIDARYK pats" Papuošalai Išvados
Elemento Tipas Papuošalai Išvados

Panašūs produktai