1/12 Vnt Super Šaldytuvas Lipdukas Vaikas Studentų Gimtadienio Dovana Šaldytuvas Lipdukas Pranešimą Lipdukas Lipdukas Namų Puošybai

€0.35

-48%

€0.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Šaldytuvas Magnetai, Namai Ir Sodas, Pigūs Šaldytuvas Magnetai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Šaldytuvas Magnetai.

Medžiaga: Akrilas Išplėstinė vaizdų spausdinimas, aukštos raiškos poveikį, įbrėžimams atsparus vandeniui dizainas nėra lengva sulaužyti Dydis: apie 4,5 cm skersmens (įskaitant balti kraštai) Vadovas matavimai gali turėti nedidelių klaidų. Yra apsauginė plėvelė ant paviršiaus, prašome nuplėšti naudojant. Spalvos aprašymas: Kaip parodyta paveikslėlyje, visi produktai yra pagaminti pagal natūralios šviesos. Tai, ką matote, yra paimti natūra, tačiau dėl įvairių priežasčių, pavyzdžiui, dėl skirtingų monitorių, galite pastebėti, kad spalvos nuotraukoje gali šiek tiek skirtis nuo realių objektų. Prašome kreiptis į tikrasis produktas. Šis produktas yra magnetiniu lipduku. Jei jūs turite įklijuoti jį kitur, jūs galite ieškoti Dvipusis Juosta mūsų parduotuvėje. Arba patikrinti žemiau esančią nuorodą produktas žemėlapyje.

Lipduko Tipas Magnetinis Lipdukas
Modelio Numeris A52471
Lapo Dydis S
Amžius > 8 metų amžiaus
Magnetinis Lipdukas Stilius žmonės
Specifikacija Multi-piece Package
Modelis Animacinių filmų
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Šaldytuvas Magnetai

Panašūs produktai