100vnt Plastiko Piratų Aukso Monetas, Spalvinga Aukso Lobio Monetų Žaisti Už Šalies Prekių Piratų Partija Treasure Hunt Žaidimas

€1.31

-20%

€1.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pinigų Ir Bankų Žaislai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigių Pinigų Ir Bankininkystės Žaislai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Pinigų Ir Bankų Žaislai.

Jūsų pranešimas:

Užsakymo mažiau nei 5$ bus atsiųsta Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ar Jonas Wen Ekonomikos Oro Pašto,Naujokas super ekonomiką.Paprastai,ten bus užtrukti ilgą laiką, ir be sekimo numerį. Tikimės, kad jums turėti gerą laiką su juo.

Ypatybė:

Medžiaga:plastikas Pardavimo Būdas : Prekybos, Wholesal,Lašas Laivybos Dydis: Vienas Dydis Ilgis:3cm(1.18 in) ; Plotis:3cm(1.18 in) ; Aukštis:0.1 cm(0.04 in) Kiekis: 100VNT Arba 50PCS Ar 20PCS Dydis Rankinis Matavimas, gali būti nuo 0 iki 2 cm paklaida, priklauso normalus reiškinys.

Aprašymas:

Pakuotėje 100 Plastiko Aukso Monetų. Monetų priemonių 1.26". Supakuoti į permatomus maišelis. Amžius 3 ir daugiau. – Jie yra pagaminti iš aukštos kokybės plastiko, kuris yra 100% Saugus ir netoksiškas, BPA Free , Ftalatų, Švino-Nemokamai. Suteikti šių cool Monetų iš savo šalies ir žiūrėti, kad vaikai smagiai ir mėgautis patiems.Puikus partija pasisako už piratų tema vakarėlį, helovinas šalis, gimtadienio, maitėda medžioti, lobių medžioklė, karnavaliniai arba pinatas,žaisti kaip žaidimas lustai, scenos rekvizitai, puošmena, papuošalai, šaliai, papuošalai, lobių dėžė, lobis brangenybės ir pan.

Komplektą sudaro: (Be mažmeninės pakuotės)

100 vnt

Amžius 5-7 Metų
Temos Profesijos
Kilmės KN(Kilmės)
Įspėjimas Saugoti nuo ugnies
Sertifikavimo Kinija sertifikuotas (3C)
Prekės Pavadinimas DOLDOLY
Modelio Numeris LY
Funkcija 1 100vnt Plastiko Piratų Aukso Monetas

Panašūs produktai