NAUJAS Naujiena Myli Shell Skaitymo Akiniai, Grandinės, Akiniai nuo saulės Eyewears Laido Laikiklis, Kaklo Dirželis Virvę Karoliai Akinių String Virvelės

€1.08

-6%

€1.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Akiniai Priedai, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs Akiniai Priedai, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Akiniai Priedai.

Aprašymas: Mažas Myli dizainas,labai subtilus ir spalvingas. Tai yra puikus papuošalai,bet taip pat ir labai patvarus ir niekada nesurūdys. Abiejų aukštos elastinga silikoninė guma patarimas tvirtai entangle šventyklos, nėra lengva nukristi. Ar sportas,kelionės,ar šalies,tai yra geriausia, partnerių jūsų akinius. Medžiaga: Metalas,Mažų Myli,Silikono Ilgis: apytikriai 70cm/27.56 colių (išskyrus silikono) Lytis: Suaugusiųjų,Moterų,Vyrų, Spalva: Žr. nuotrauką Pakuotė: 1 x Akiniai, Grandinės Pastaba: 1.Dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumą , kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną nuotraukas ir tikrąjį daiktą. 2.prašome leisti 1-3 CM skiriasi dėl rankinis matavimas.1 Colis=2,54 cm, 1 cm=0.39 Cm.

style6 Akiniai Nuo Saulės Virvelę Dirželis
Elemento Tipas Akiniai Priedai
style4 Akinių String Virvelės
style8 Kaklo Dirželis Virvė
Akiniai Priedai Grandinės & Lanyards
style7 Perlų Grandinė
Modelio Tipas GEOMETRINIO
Metalų Tipas cinko Lydinys
Medžiaga Metalo
Lytis Unisex
style3 Skaitymo Akiniai, Grandinės
Elemento Ilgio about 70cm
style1 Myli Shell Akiniai, Grandinės
vežimas dropshipping,didmeniniams
style2 Anti-slydimo Akiniai, Grandinės
style9 Akinių Aksesuarai
Modelio Numeris Myli Shell Akiniai, Grandinės
style5 Akinių Laikiklis Laido

Panašūs produktai