Modernių Spalvų Mini Tuščią Grafiti Eskizas Knyga, Sąsiuvinis Leidinys Tiekimo Mokyklos Studentas Knygos Dovanos Dienoraštis " Office Stationer

€2.40

-45%

€4.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nešiojamieji kompiuteriai, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigūs Nešiojamieji Kompiuteriai, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Nešiojamieji kompiuteriai.

1Pcs Sąsiuvinis Dailininko Eskizas Knygos Meno Sąsiuvinis Studentų Raštinės Reikmenys

Aprašymas: Medžiaga: popierius Dydis: 14*10cm Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje Produkto Specifikacijos: 44 lakštai / šiuo Pastaba: 1. Jis yra gerai žinoma, kad skirtingi kompiuteriai ekrano spalvos įvairiais būdais, ir tikrasis projektas spalvos gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos. Prašome ignoruoti dydžio. Dydis kartais gali būti siauresnė nei dydžio, mes aprašyti ir Kinijos dydis dažniausiai yra siauresnė negu Europiečiai ir Amerikiečiai. Todėl prašome leisti 1-3CM būti skirtingas. 3. Jei jums sunku pasirinkti dydį, jūs visada galite susisiekti su mumis, mes suteiksime jums keletą patarimų, bet ir jūsų nuoroda tik. Mes galime priimti užsakymus mišiniai, spalvų ir dydžių. Tuo didesnis kiekis, tuo didesnė nuolaida. Pakuotė: 1 vnt notepad Išsamiai Šiltas Priminimas 1.Sveiki atvykę į didmeninės ir lašas laivybos ,Jei jums užsisakyti ir mokėti,mes suteikiame jums VIP kortelės ir dovanų. 2.Jei turite kokių nors klausimų , prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl sprendimo. Mes turime padaryti viską, siekiant padėti jums.

Modelio Numeris /
Prekės Pavadinimas VIVIDCRAFT
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai