Onnfang Formos Indikatorius Popierinės Kopijavimo Aparatų Matricos Profilis Dvigubo Kontūro Gabarito Šabloną Plastiko Kontūras Kopijuoti Popierinės Kopijavimo Aparatų Matricos Matavimo Įrankis

€3.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Gabaritai, Įrankiai, Pigūs Gabaritai, Aukštos Kokybės Įrankiai, Gabaritai.

Savybės:

10-50cm neprivaloma Profilio Kontūras Indikatorius

Nereguliarus Profilis Kontūro Gabarito yra skirta likvidavimo vamzdžiai, apvalus rėmai, ortakiai ir daug objektų. Tiesiog paspauskite dantis nuo objekto, kad atitiktų kontūras ir tada sekti formą jums reikia.

Nelegalių daiktų

Indikatorius gali būti naudojamas matuoti formos nebūdingų elementų.

Tvarios Medžiagos

Pagamintas iš aukštos kokybės ABS plastiko, tvirtas, patvarus, aukšto stiprumo, tvirtas, anti-rust.

Lengva naudoti

Tiesiog paspauskite kontūro gabarito ant formos. Kopijuoti aplinką ir supjaustyti gabalais. Idealiai tinka montavimo plytelės, laminatas, kiliminė danga, tikrinimas, matmenys, formavimas ir kt.

Didelis Tikslumas

Aukštos raiškos ženklo linija, yra pakankamai aiški, lengva ir patogu skaityti. Tiktų ir medienos apdirbimo, automobilių skardos, nerūdijančio plieno ar bet koks darbas kontūras dubliavimo.

Techniniai duomenys:

Kiekis: 1pc

Medžiaga: Plastikas

Spalva: Mėlyna / raudona / žalia Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū!

Prekės Pavadinimas Onnfang
Sertifikavimo ROHS
Modelio Numeris AKZ004
Kilmės KN(Kilmės)
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Medienos apdirbimo

Panašūs produktai