10 Pak Bauda Rūkas Purškimo Butelis Kelionės Plastiko Aišku Keychain Purškimo Buteliai Nešiojamų Daugkartiniai Tuščias Sandarus Išspausti Bakas

€3.09

-21%

€3.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Makiažo Veidrodėliai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Makiažo Veidrodėliai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Makiažo Veidrodėliai.

Kulka Taškų:

1、Aukštos kokybės Medžiaga: Pagaminti iš aukštos kokybės skaidrus PET, medžiagos be BPA, kad butelis yra bekvapis, saugus, lengvas ir tvirtas, patvarus ir daugkartinio naudojimo.

2、Lengva Atlikti: butelis yra mažo dydžio, lengva vykdyti. Naudoti sagtis karabinai lengvai pridėti buteliai raktų, piniginės, rankinės, etc. Be to, taip pat galite įdėti jį krepšyje arba kišenėje.

3、Rūkas Dizainas: Nešiojamų daugkartiniai kelionės purškimo butelis rinkinys ateina su bauda rūko purkštuvu, ir ji labai tinka skysčiams, eteriniai aliejai, kvepalai, kosmetika ir kt. Mes naudojame naujas ir patobulintas, purkštuvai, kad gali purškimo smulkiu purkštuvu. Mūsų aukštos kokybės antgaliai gali purkšti skystį tolygiai.

4、Lengva Naudoti: skaidrus butelis įstaiga yra lengva rodyti dozės ir greitai pasirinkti didelio skersmens dizainas; buteliuko kūno yra minkštas ir ji yra lengva užpildyti ir išspausti kontroliuoti dozę. Skaidrūs buteliai gali rodyti spalvos turiniu, todėl jums nereikės nerimauti, kai juos naudojant painiavos.

5、komplektą Sudaro: Jūs gausite 10 skaidraus plastiko kelionės buteliai ir karabinai įvairių spalvų atsitiktinai. Nutekėjimas-įrodymas, dizainas apsaugo nuo skysčių ištekėjimo arba perpildyta ir suteikia apsaugą jūsų bagažas ir drabužiai. Ji labai tinka verslo kelionėms arba asmeninių kelionių, kempingas, žygiai, iškylos, lauko pramogų, sporto ir kt.

Specifikacija:

Spalva: skaidrus

Medžiaga: PET

Talpa: 50ML, 60ML

Pakavimo Sąrašas:

Purškimo Butelis*10

Karabinai*10

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos address4. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.5. Jei negavote jūsų siuntą per 60 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!6. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Funkcija su Kabliu Keychain
Tipas Keychain Purškimo Buteliai
Elemento Tipas Makiažo Veidrodėliai
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Daugkartiniai Buteliai
Šviesa Ne Įrengtas
Medžiaga Plastikiniai
dydis 50/60ml

Panašūs produktai