Šunų Drabužius Hoodie Leopard Flanelė šunelis Mažylis Mielas Megztinis Žiemą Šiltas, Minkštas Augintiniai Jumpsuit Kailis Outwear Drabužiai Šunims

€2.15

-21%

€2.75

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Šuo Paltai & Striukės, Namai Ir Sodas, Pigūs Šuo Paltai & Striukės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Drabužiai Šunims, šuo šuniukas, šunų drabužiai šunims.

Šuo Hoodie Leopard Flanelė šunelis Mažylis Mielas Žiemą Šiltas, Minkštas Megztinis Augintiniai Jumpsuit Kailio Drabužiai Outwear Drabužiai Šunims

Aprašymas:

Medžiaga: 100% Medvilnė Flannelette

100% Brand New ir Aukštos Kokybės

Apsaugoti savo augintinius nuo šalčio, oro kondicionierius kambaryje, arba ankstyvą pavasarį, ir rudenį

Kad jūsų gyvūnai jaučiasi labai minkštas, sklandžiai, patogiai ir šiltai.

Puiki dovana jūsų mažylis

Dydis:XS/S/M/L

Skelbimas:

1. Malonu, įsitikinkite, kad turite patikrinti dydžio diagramos ir išmatuoti jūsų šuo prieš vietoje užsakymo.taip pat prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

2. Kai jums įvertinti savo šunį, bendrai apsvarstyti pavaržą matavimo pirma, nes ji paprastai yra labiausiai ribojančių. Tada apsvarstyti ilgio. Norite ilgiausias drabužis, ilgis įmanoma be vyksta per jūsų šuns ilgio.

Pakavimo Sąrašas:

1*šunų drabužius

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai. Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. Jei jums nėra gavę siuntą, per 50 dienų nuo mokėjimo(10 dienų užsienio sandėlių), prašome susisiekti su mumis. Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas.

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta. Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI. IŠIMČIŲ NĖRA! Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

Sezonas Ruduo/Žiema
dydis XS/S/M/L
Funkcija 02 Mados
prekės kodas DY505
Medžiaga Medvilnė flanelė
Prekės Pavadinimas TAONMEISU
Funkcija 01 Minkšta ir Šilta
produkto pavadinimas šunų drabužius
Svoris 35-55G
Modelis Gyvūnų
Kategorijos Drabužiai Šunims
Tipas Šunys

Panašūs produktai