DR. Bei Dantų Siūlas Nešiojamų Picks Dantų Flosser dantų krapštuką Stick Burnos Priežiūros 50pcs/lange Pasirinkti Dantų Higienos, Valymo 50m/vnt

€1.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pakeisti Dantų Šepetėlį Vadovai, Namų Apyvokos Prietaisai, Pigūs Pakeisti Dantų Šepetėlį Vadovai, Aukštos Kokybės Namų Apyvokos Prietaisai, Pakeisti Dantų Šepetėlį Vadovai.

BAY GYDYTOJAS SIŪLAS Išmokti siūlas 3 minutes ir apsaugoti dantis visą gyvenimą Teflono Medžiaga | Slim ir sklandų | Super Lankstus | Tarptautinės Sertifikavimo

Su Siūlas, dantų yra tikrai švarus. Dažnai naudoti dantų krapštuką, žalos Yaying yra labai didelis, padidins atotrūkį būti tween dantys vis daugiau ir daugiau. Plotas dantis, kad gali būti šepečiu teptuku ing tik yra ribotas. Taigi, dantų gydytojai paprastai rekomenduoja naudoti tarpdančių siūlus. Siūlas gali geriau valyti likučių ir apnašas tarp dantų, ir tai nėra lengva pažeisti dantenas. Dažnai siūlu, bus pakeisti savo dantis. Geresnė sveikata, daugiau žavinga šypsena.

Polimero Teflono Pluošto Šilkiniai Sklandžiai Beplaukiai gydytojo dantų siūlas yra pagamintas iš aukštos molekulinės Teflono pluošto. Teflonas jau "excel" paskolino našumą, sklandžiai ir didelis kietumas. Jis taip pat yra plačiai naudojamas aviacijos, gynybos, farmacijos ir kitų svarbių autoritetingas srityse. Po materi al yra atliekamas į siūlas, tai nėra lengva pakabinti viela ir padalinta, ir ji yra atspari trinčiai ir korozijai, ir turi stiprią stumdomas jėga. Net jei jis būtų didesnis kelis kartus, ji vis dar neturi atplaišų ir gali atnešti dantų šilko ir mėgautis šilko sklandžiai.

Plonas ir Sklandžiai Lengva patekti į dantų apsaugoti dantenas butas dizaino gydytojo dantų siūlas yra labai plonas, todėl jį lengviau patekti giliau į dantis, kad apnašų ir maisto likučių, kad nėra lengva valyti, taip pat niekur pabėgti. Tuo pačiu metu, plotis siūlas yra žymima tinkama padidėjo, veiksmingai kontaktinis paviršiaus plotas yra didesnis, ir totorių, ir apnašas tarp tarpdančių patalpos yra lengvai paimti, ir dantys yra visapusiškai apsaugotos.

Super lankstumas yra 30 kartų didesnis nei pramonės standartus, lankstus traukiant jėga, 30 kartų didesnė nei standartinė pramonės sektoriui, todėl jūs neturite būti atsargūs, naudojant siūlu. Karščiausios, hairing, padalijimo ir kt. Jūs nenorite naudoti jį. Jūs galite naudoti ją laisviau. Galite išvalyti savo dantų skiriasi ent srityse, su lengvumu. suvokti.

Šviesos Mėtų, Geras Skonis, Daugiau Žavinga cool mint ingredientas daro gydytojo siūlas turi šviesos mėtų skonio, kuris leidžia jums jaustis pailsėję ir patogiai kiekvieną kartą, kai jūs jį naudoti.

360 dienų lydės jus, kad liudytojas sveikus dantis Dr Bay rekomenduoja naudoti siūlas 40cm kiekvieną kartą, valyti du kartus per dieną, ryte ir vakare, kiekvieno maža dėžutė gydytojų siūlas iki 50m, tvaraus naudojimo 60 dienų, mankšta su jūsų dantys kiekvieną dieną, kad jūsų dantys vis daugiau ir daugiau sveiki.

A siūlas, kuris yra paprasta naudoti ir turi didelę vertę

Tarptautinių Saugos Sertifikavimo, ir Saugus Naudoti gydytojo dantų siūlas praėjo iso9001:2008 tarptautinė sertifikavimo ir įėjimo yra intensyvesnis.

Paprasti 3 Žingsniai, Siūlu yra taip Paprasta

Tai yra lengviau valyti dantis su Dr. "Bayer" 0+ dantų pasta Dr. Bay O+ dantų pastos sudėtyje nėra pigmento, konservantų, kenksmingų priedų, ir autoritetingas bandymų negadina emalio. Nėščios moterys gali taip pat naudoti jį su pasitikėjimu, pridedant vokietijos Frescolat ĮRAŠAI technologijas, kad šviežių kvėpavimas ilgiau. Kiekvienas momentas, kiekvienas gydytojas turi naują jausmas, sveiką burną, ir perdavė, kad Dr Bay

dydis Dental Floss
Modelio Numeris DR. BEI
dantų cleaner Dantų Cleaner
Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas DR·PITA
Sertifikavimo CE
Kiekis 50 vnt. į 1?
Elemento Tipas Galvos, Dantų Šepetėliai
Amžiaus Grupė Suaugusieji

Panašūs produktai