Nerūdijančio Plieno "PASIDARYK pats" Piešimo Valdovas Aikštėje Turas 5D Diamond Gręžimo, Dažymo Priemonės, Siuvinėjimo Reikmenys

€3.07

-15%

€3.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Diamond Tapybos Kryželiu, Namai Ir Sodas, Pigūs Diamond Tapybos Kryželiu, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Diamond Tapybos Kryželiu.

100% brand new ir aukštos kokybės Savybės: Naudinga diamond tapybos dot gręžimo įrankį. Kad deimantai tapybos daugiau, tvarkingas ir greitas. Didelio tikslumo, tikslus dydis, sklandžiai ir be šerpetų. Sukurta deimantų tapyba. Didelis kietumas. Patogu naudoti. Patvarus naudoti. Specifikacija: Medžiaga: Nerūdijantis Plienas Dydis: apytiksl.15x3cm/5.91x1.18in Neprivaloma Stilius: Square Gręžimo, Gręžimo Turas Kiekis: 1 Vnt Pastaba: Ne mažmeninės pakuotės. Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 1 x Piešimo Valdovas (kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Forma Vieną
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Tradicinė Kinų
Rombo Formos ROUND
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Rėmas No
Rinkinys Tipas Taip
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Naudoti Raundas gręžimo taisyklės
Tipas Didmeninės No

Panašūs produktai