Dropshipping Batai Skydas Sneaker Stabdžių Raukšlėtis Raukšlėta Kreko Batų Paramos Toe Cap Sporto Batų Galvos Neštuvų Shaper Expander

€5.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Batų Priežiūros Rinkinys, Batai, Pigūs Batų Priežiūros Rinkinys, Aukštos Kokybės Batai, Batų Priežiūros Rinkinys.

Savybės: Evoliucija sprendimą neleisti nutraukti savo mėgstamą sportbačiai. Suderinama su dauguma batų. Naudokite 1/2 batų dydis didesnis true pėdų dydžio geriausiai tinka. Jei kai kurie batai ne puikiai, taip pat galite padaryti koregavimo pagal savo poreikius. Pagamintas su patvarus, plaunamas, ir pralaidžios orui medžiagos. Įsitikinkite, kad jūsų kojos patogiai kaip sneaker skydai ne ten ne visi. Nereikia nerimauti, jie bus perkelti, o jūs einate. Dizainas daro, kad ji gali likti įstrigo į viršų batų tvirtai. Medžiaga: PE + TPR Spalva: Juoda / Balta Dydis: S ES (35-40) / L ES (40-45)

Pastaba:

1. Langelyje, įskaitant batų shield, jei tau reikia batų shield ir lauke, prašome pateikti užsakymo kartu. 2. Logotipo spausdinimo, jei esate dropshipping, ir jums reikia, jei norite spausdinti savo logotipą jūsų užsakymą, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo logotipą ir siųsti nuotrauką, kitaip mes atsiųsime paketas be logotipo. 3. Prašome ne tik pateikti užsakymą logotipo spausdinimas. Jūs nenorite, kad jūsų gautą paketą, kuris bus tuščias maišas su logotipu ant jo. Jei jums reikia spausdinti logotipą, prašome užsakymą, logotipo spausdinimo ir batų skydas.

Funkcija 13 Batų Expander
Funkcija 12 sneaker aksesuarai
Tipas 5 Nosys raštas
Features3 batų apsaugos sportbačiai
Features6 stabdžių raukšlėtis batų Skydas
Medžiaga PE
TIPAS 4 Batai Parama
Kilmės KN(Kilmės)
Savybės ekranai sportbačiai
Tipas 1 Batai Skydas
Funkcija 10 stabdžių raukšlėtis sneaker
Prekės Pavadinimas Demine
Funkcija stabdžių raukšlėtis raukšlių batų skydas
Funkcija 7 batų skydas sportbačiai
Features5 ruožas batai
Modelio Numeris batų skydai sneaker raštas
Funkcija 8 Batų Neštuvų Expander
Elemento Tipas Batų Priežiūros Rinkinys
Features2 batų apsauga
Features1 batų skydai sneaker raštas
Funkcija 15 nemokamas pristatymas,dropshipping,didmeninė prekyba
3 tipas neštuvų batai
Tipas 2 Trinkelės Stabdžių Raukšlėtis Skydas
Funkcija 14 kojų apsaugos, batai
Funkcija 11 Batų Priedai
Funkcija 9 kovos raukšlių sportbačiai
Features4 nosys batai

Panašūs produktai