Mielas Katės Letena Formos Makiažo Šepetėliai Kawaii Fondas Šepetys Plaukų Pluoštas+Aliuminio Lydinio+Medienos Grožio Priemonė 16,5 cm Naujas Didmeninės

€1.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Akių Šešėlių Aplikatorius, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Akių Šešėlių Aplikatorius, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Akių Šešėlių Aplikatorius.

NAUJAS Minkštas Mielas Katės Letena Letena Makiažo Šepetėliai Pluošto +Aliuminio +Medienos Kawaii Fondas Milteliai Skaistalai Makiažo Teptuku Ilgalaikį Įrankį

Aprašymas:

1. Unikalus Dizainas: Makiažo teptuku yra dizainas mielas katės letena, kuri yra sukurta už kiekvieną graži mergina, jie turi mėgsta šio makiažo teptuku! Jūs nusipelno geriausias ir naujausias stilius.

2. Profesinės sudaro :rankena makiažo teptukų rinkinys yra pagamintas iš aliuminio vamzdžių premium plastiko, fab formos, graži spalva, duos jums neįtikėtiną touch jausmas taip pat patogus naudoti.

3. Daugiafunkcinis: Šis makiažas šepetys gali būti naudojamas kaip veido teptukas ir makiažo teptuku, kuris gali suteikti jums nuostabų poveikį. Nesvarbu, ar esate profesionalus ar pradedantysis, jis priklauso jums.

4. Soft Bristle: Mes priimti labiausiai minkšta ir saugi medžiaga, šio produkto. Šiuo šepetėliu gali ne tik apsaugoti savo veidą, bet taip pat suteikia jums mėgautis malonumu!

Specifikacija:

Medžiaga: Pluošto Plaukai+Aliuminio Lydinio+Medienos

Dydis: 16,5 x 4,1 cm

Plaukų Ilgis: 2.7 cm

Spalva: juoda/rožinė

Pakuotė:

1 x Makiažas Šepetys

Pastabos:

Spalvos gali būti skirtingos, kaip ir skirtumas ekranas, prašome suprasti.

Naudojamas su Rinkiniai & Rinkiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Medžiaga Pluoštas Plaukų+Aliuminio Lydinio+Medienos
maquiagem Maquillaje
dydis 16.5 x 4.1cm
Didmeninė Parama
Modelio Numeris Makiažo Šepetėliai & Tools
Rankenos Medžiaga Mediena
Dropshipping Parama
Kiekis 1Pcs
Spalva Juoda/rožinė
Šepečių Medžiagos Vilnos Pluoštas

Panašūs produktai