Nerūdijančio Plieno Sąsagos Kablys Gyvūnų Galvos Apyrankę Jungtis Tinka 6 8mm Odos Virvę Laido Gale Sąsagos Vyrų Papuošalai Padaryti Išvadas

€2.14

-39%

€3.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalai Išvados Ir Komponentai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai Išvados Ir Komponentai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalai Išvados Ir Komponentai.

Papuošalai, Aksesuarai

Metalo tipas: nerūdijančio plieno

Spalva: plieno spalvos Pakavimo informacija: priedas

Pakavimo sąrašas

1 pakelis

Gydyti mylimą žmogų į savo gyvenimą šią nuostabiai ryškus, nuoroda apyrankę. Buvo pabrėžta Kinų drakonas motyvas su sudėtingas drožiniai ir elementai Bali stiliaus skundą, išsiskiriantis mistikos. Yra oksiduotas apdaila suteikia antikvariniai jaustis. Lengva Kablys Uždarymo PUIKI DOVANA - Daro didelį asmeninį dovanos Tėvo Diena, Groomsman, Vaikinu, Gimtadienis, Kalėdos, Valentino Diena, Baigimo Dovana Brolis, Tėtis, Senelis, Sūnus, Vyras, Dėdė, Vyras, Draugo, arba Gydyti Save. PASITENKINIMAS GARANTUOTAS - 30 Dienų Pinigų grąžinimo Garantija, kartu su pasaulinio lygio klientų aptarnavimą ne klausimas. Mes esame įsipareigoję teikti geriausios kokybės be kompromisų.Mes individualiai tikrinti kiekvieną iš mūsų produktų, įsitikinkite, kad jūs tik gauti pačius geriausius iš jav.

Dydis 2 :

Elemento Aukštis 1.5cm
Elemento Tipas Papuošalai Išvados
Kilmės KN(Kilmės)
Papuošalai Išvados Tipas Sąsagos & Kabliukai
Metalų Tipas Nerūdijančio plieno
Prekės Skersmuo 0.7x1.3cm
Medžiaga Metalo
Prekės Svoris 30g
Elemento Plotis 1.9cm
Elemento Ilgio 2.7cm
Produkto Savybės gyvūnų užsegimas

Panašūs produktai