Automatinis Elektrinis Vandens Dozatorius Nešiojamų Slėgio Siurblys Multi-interface Gėrimo Butelis Įkrovimo Vandens Siurblys Mašina

€3.18

-47%

€6.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vandens Balionėlių, Namų Apyvokos Prietaisai, Pigūs Vandens Balionėlių, Aukštos Kokybės Namų Apyvokos Prietaisai, Vandens Balionėlių.

Produkto informacija:

Medžiaga: Plastikas

Spalva: Balta/Juoda

Įėjimas: DC 5V / 5W

Galia: USB Įkrovimas

Pakuotės Dydis: 13.6x7.2x8.3cm

Paketas apima: 1 siurblys+ 1 USB laidas

Savybės:

Jis sutaupyti daug problemų ir laiką, kėlimo iš butelio vandens gerti mašina, jis gali siurbti vandenį jums tiesiogiai, sveikatos ir saugus naudoti kasdien.

USB įkrovimo, po to, kai ji pilnai įkrauta, ją bus galima užpildyti daugiau nei 120 butelių 1L vandens, be jokių laidų, ilgą laiką naudoti be apribojimų.

Lengvas valdymas: Tiesiog reikia paspausti mygtuką, norėdami kontroliuoti, jis turi mėlyną atgal šviesa, kuri lengviau pastebėti net ir tamsoje.

Tiesiogiai siūlo vandens dizainas, kur nėra vandens saugojimo fiuzeliažo, tik vandens yra vežamos tiesiogiai su pypke tik, užtikrinti, kad vanduo yra nulis teršti.

Aukštas suderinamumas: Tai elektrinis vandens dozatorius yra tinkamas daug įvairių fasuoto geriamojo vandens, yra suderinama su 5L/7.5 L/10L/15L/18.9 L/20L vandens butelį.

Laivybos Politika :

1. Standartinis Paslaugos yra Kinijos Po Eilinių Smulkių Paketų ir Kinijos Po Registruoti Oro Paštą, kuris imasi 20-60days.

2. Užsakymo Vertė>$120 Nemokamas Pristatymas Per EMS, DHL ar Fedex.

Užsakymo Vertė >$5 Per China Post Registruoti Oro Paštu.

3. Jei jums reikia greitai express, prašome susisiekti su mumis, jei jūsų užsakymas yra mažesnis nei $120

4. Jei negavote kad po 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes jums sekti savo užsakymą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Atsiliepimų & Grąžinti :

Jei jums patinka mūsų produktas, palikite mane visi 5 žvaigždžių atsiliepimai (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių ir Laivybos laikas 5 žvaigždučių) ir nuotraukos padėti mums, mes bus dėkingi, kad jūs taip pat galite pasidalinti ja su savo draugais apie VK, ru.itao, Facebook arba Twitter.

Jei jūs ne taip patenkinta, bet kalbant apie tai, prašome turėti jokių dvejonių, kreipkitės į mus: pirma, prieš paliekant neigiamą atsiliepimą, aš jums išspręsti visas problemas už jus. Prašome prisiminti, kad baigėsi, bet ir mūsų paslaugos yra nesibaigė. :).

AČIŪ!

Įrengimas Stendas
Stilius Mini Tipas
Kiekis 1pc
Prekės Pavadinimas DIDIHOU
Vandens Butelis Siurblys USB Įkrovimo Vandens Dozatorius
Vandens Temperatūra Šiltas & Hot
Įtampa (V) 110V-220V
Dizainas NĖRA
Medžiaga Plastikiniai
Matmenys (L x W x H (Coliais) Žarnos Ilgis 55cm
dydis Žarnos Ilgis 55cm
Sertifikavimo CE
Galia (W) 5W
Modelio Numeris Elektros Geriamojo Vandens Siurblys
Tipas vandens dozatorius galonui
Korpuso medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Produkto Tipas Elektros Geriamojo Vandens Siurblys

Panašūs produktai