Už " Motorola Moto G8 Galia Atveju Telefono Dangtelis Moto G8 Plius Atvejais Kosmoso Silikono TPU Minkštas Už Moto G8 žaisti Padengti G 8 Energijos lite

€1.63

-41%

€2.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima.

Siliocne Atveju, Motorola Moto G8 / G8 galia / G8 galia lite / G8 Play / G8 Plius

Daugiau Pasirinkti....

Aprašymas: 1. Priimti aukštos klasės materia, aukštos kokybės minkšto silikono TPU atveju. 2. Aukštos rezoliucijos su puikus spalvų perteikimas. 3. UV išgydyti, aukštos atsparus įbrėžimams spausdinti. 4. Kompaktiškas, Lengvas, Stilingas. 5. Atsispirti purvą, dėmes ir yra anti-static ir anti-slip. 6. Tikslioji litų atvejais puikiai tinka jūsų telefoną. 7. Galima skalbti medžiagos, lengva valyti. 8. Apsaugoti jūsų telefoną, kai nelygumai. 9. Tiesioginė prieiga prie visų uostų ir mygtukai nenuimant jo nuo bylos. Pristatymas 1) Yanwen Ekonomikos Oro Paštas / Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius Nemokamas Pristatymas Kaina, Bet Tik Stebimi Kinijoje. Ne stebėjimo informaciją jūsų Šalyje. 2) Jei Jums Reikia Galiojantį Nacionalinių Stebėjimo informaciją Prašome Pasirinkti Basilico-pica.lt Saver Shipping / Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas Ar Kitų Mokamų logistikos Mokėti Dėmesio!!! Gerbiami Klientai Prašome rašyti Retailed Adresą ir Pavardę Teisingai anglų kalba. Mes nesame atsakingi už nondelivery, nes klaidingą arba trūkstamą informaciją.

funkcija, dvi Ultra Plonas Plonas Skaidrus Rėmas Skaidrus Bamperis Atveju
vieną funkciją Apsauginė Telefono Carcasas Funda Už Moto G8 Žaisti
Prekės Pavadinimas MEAFORD
Tinka moteris moters vyras vyrų mergina ponia
Funkcija Anime Cartoon Katė drugelis tigras gatvėje kriaušių Sika elniai tarpžvaigždinės
Dizainas Animacinių filmų
Suderinamos Prekės "Motorola"
telefono modelis coque už Motorola Moto G8 Plius Padengti
Stilius mados prabangių Mielas mielas spausdinti tapybos Dažytos
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Pusė-suvynioti Atveju
Medžiaga Silikono TPU
Savybės Už " Motorola Moto G8 Galia Silikono atveju

Panašūs produktai