Mutiple Minimalistinės mados aukso Sidabro spalvos rožių stud auskarai moterims, papuošalai, karūna katė mėnulis gyvūnų mergina dovanų didmeninės

€1.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Stud Auskarai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Stud Auskarai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Stud Auskarai.

patarimai

1. Gauti Kuponus, prieš jūsų pirkti; 2. Sekite mano parduotuvėje, galite gauti gerbėjams išskirtinę nuolaidą; 3. Rusijos pirkėjai privalo naudoti Visas Vardas, pavardė, teisę pašto kodą. Priešingu atveju, pristatymas žlugs; 4. Dropshipping , Didmeninė prekyba , Pritaikymas savo reikmėms yra pasiūlytas; 5. Bendra užsakymo suma yra daugiau kaip $150, nemokamas pristatymas DHL/UPS/TNT/EMS ; 6. Jei nėra nieko blogo su tuo, kad, prašome būti laisvai susisiekti su manimi, prieš atidarant ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą, aš esu pasirengęs, siekiant padėti jums, ačiū iš anksto.

informacija

Medžiaga: Lydinio,stiklo,keramikos Proga: Vestuvės, Dalyvavimas, Dovana, Pobūvių, Vestuvių Pranešimas: Dėl šviesos ir ekrane skirtumas,prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Elemento Tipas Auskarai
Atgal Rasti Push-atgal
vyrų auskarai
Lytis MOTERIS
Medžiaga
Stilius Madinga
Auskarai Tipas Stud Auskarai
Modelio Numeris E020805-
Bauda ar Mados Mados
Formos\modelis
Prekės Pavadinimas EXYNLON
Proga
Forma
Dropshipping ,Didmeninė Prekyba, Pritaikymas Parama
Occassion
Spalva Sidabro spalvos ir Aukso stud auskarai
Metalų Tipas Vario Lydinys

Panašūs produktai