POETRYYI 11,5 cm 26g Žalias Žiogas vabzdžių Žvejybos Masalas Plaukioja nepastovi žmogus Suvilioti Gumos, jaukas, Gyvas Dirbtiniai masalai Pesca30

€0.65

-30%

€0.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žvejybos Masalas, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Žvejybos Masalas, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Žvejybos Masalas.

Detalės aprašymas: Prekės Pavadinimas: POETRYYI Tipas: suvilioti Kategorija: Pagunda Ilgis: 11,5 cm svoris:26g Kablys: nėra kablio neturi ribų, lygiai taip, kaip minkštas masalas Medžiaga: Gumos ir Kitoms reikmėms, be to masalą, jis taip pat gali būti naudojamas kaip pakabukas papuošalai, maža anga į kaklą, ateina su mažų virvę. Jūs galite įdėti ją ant stalo, pridėti šiek tiek žalia, jūs galite pakabinti jį ant raktų žiedas, pakabinti jį ant telefono, ir taip toliau. [Tinkamas vanduo, sritis]: Visą plaukti [Tikslinių žuvų rūšių]: Tarakonas sykas, bigmouth bass, blackfish, kalmarai, kalmarai ir kt. [Manipuliacijos metodas]: Naudokite minkštas masalas specialus kablys, kablys akis priešais žiedas iš karoliukų, ir kulkas. Tai šiuo metu dažniausiai naudojamas metodas minkštas masalas. Tinka daugiau rūšių, bet ir susigrąžinti apačioje kliūtis srityje.

Svoris 26g
Prekės Pavadinimas POETRYYI
Modelio Numeris sf157
Pozicija EŽERAS
Spalva 3
Kategorijos SUVILIOTI
Ilgis 11,5 cm
Tipas Dirbtinis Masalas

Panašūs produktai