Šiluminės Energijos Indukcijos Telefono Dėklas Samsung Galaxy A3 A5 A7 J3 Skyrius J5 J7 2017 J4 J6 A6 A7 A8 A9 Plius 2018 Daviklis Galinio Dangtelio Coque

€1.31

-20%

€1.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefono Dėklas & Apima, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Dėklas & Apima, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Dėklas & Apima.

Pagamintas iš aukštos kokybės nekenksmingas aplinkai PC medžiagų, tinka telefoną ir lengva įdiegti ar pašalinti, suteikti jums su gera danga.

Spalva pasikeičia, kai temperatūra viršija 28 laipsnių Celsijaus ir grįžta į savo pradinę spalvą po aušinimo.

Šilumos spalvos yra fiziškai pakeisti, ne cheminės reakcijos, todėl nekenksmingas žmogaus organizmui.

Pažangi dizainas leidžia jums prijungti įkroviklį, ir pasiekti visus pagrindinius mygtukus ir funkcijas, nenuimant dėklo.

Į matinė tekstūra bamperio kraštas yra skirtos apsaugoti nuo slydimo ir kritimo, todėl jūs galite lengvai turėti.

Pastaba : prekė yra Kelis atributas,negali parodyti visų modelių vaizdą, prašome don 't care, nuotraukos don' t fit jūsų telefono modelių , prašome pasirinkti jūsų telefono modeliams ir meilės dizaino, mes atsiųsime teisė atveju jums . Dėl savo skirtingų ekrano nustatymas ir apšvietimas, ji gali ir turi kai kurių spalvų skirtumas nuo realaus objekto. Tačiau mes garantuojame, kad stilius yra toks pat, kaip parodyti. dėkojame ir prašome suprasti

Lašas laivas paramos !! Didmeninė didelė nuolaida paramos !!

Laivybos Pranešimas Laivybos Pranešimas

Mes atsiųsime Sklypą 1-3 dienos

Prašome suteikti mums visą pavadinimas imtuvas ir išsamus adresas.

Zip kodą ir mobiliojo telefono, taip pat yra labai svarbus.

Mes nustatytos oficialios užklausos žiniatinklio svetainės, jei jūsų poreikį sekimo informacijos, prašome pranešti mums, Mes atsiųsime oficialiai nuorodą duoti jums, jei jūs nesuprantate, Mes galime pasirūpinti, kad darbuotojai, susisieksime su jumis,Ačiū

Jei prekės per numatytą laikotarpį, nepavyko pasiekti savo šalį, pasakykite mums,Mes padėsime jums su užklausos

Apie mus

1. Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! Esame profesionalų visame pasaulyje didmeninės prekybos įmonė. Aukštos produktų kokybės, prieinamomis kainomis, puikus klientų aptarnavimas ir patikimą kredito reitingus yra mūsų principas.

2. Jei jums patinka mūsų gaminiai, YiKELO atveju, prašome pridėti mano parduotuvė jūsų "mėgstami" sąrašą.

3. Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą. Prašome susisiekti su mumis, jei esate nepatenkinti su elementą po jį gauti.

4. Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną. Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau grįžk greičiau, ir aplankyti mus dar kartą!

Funkcija Antidetonaciniai
Suderinama Samsung Modelis Galaxy A7
Suderinamos Prekės "SAMSUNG"
Parama Dropshipping,Didmeninė Prekyba,Mažmeninės Prekybos
Dizainas Skaidrus
Tipas Įrengtas Atveju
Savybės Šiluminės energijos Indukcijos telefono Padengti
Prekės Pavadinimas YiKELO
dydis 4.7

Panašūs produktai