Universali 3.5 mm lizdas, "Bluetooth" Automobilinio Rinkinio Rankas, nemokama Muzika, Garso Imtuvas, Adapteris Auto AUX Rinkinys, skirtas Garsiakalbis Ausinių Automobilio Stereo

€3.45

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: "Bluetooth" Automobilinis Rinkinys, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs "Bluetooth" Automobilinis Rinkinys, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, "Bluetooth" Automobilinis Rinkinys.

Savybės: Lengva naudotis: Tiesiog prijunkite savo garsiakalbis arba lrį su mūsų prietaisą, iš karto paversti savo garsiakalbis arba lrį į mados belaidžio "Bluetooth" garsiakalbis arba lrį. Belaidžio Žaisti: Šalinti rūpesčius laidiniu ryšiu, belaidžiu ryšiu ir perdavimo, vartotojas gali mėgautis high fidelity muzikos bet kurioje vietoje, patalpų bevielio ryšio valdymo. Nešiojamų Dizainas: Mini dydžio su clip dizaino funkcija nešiojamų gali jums atlikti juos bet kurioje vietoje norite. Parama "iPhone", "Android" telefono, kitų išmaniųjų telefonų su "Bluetooth" A2DP funkcija. Suderinama su namų stereo / garsiakalbis, automobilių muzikiniai centrai, ausines, kuris yra su 3.5 mm garso įvesties. Specifikacija: Tipas: Bluetooth Audio Imtuvas Medžiaga: Plastikas Kiekis: 1 vnt Prekės Spalva: Black "Bluetooth" Versija: 5.0 Dažnių Diapazonas :2.4 GHz Profilis: A2DP Perdavimo Diapazonas: Iki 10m / 33ft I/O 3.5 mm female kištuko, Mini USB female uosto Maitinimas: DC 5V Įkrovimo Laikas: Apie 30 min Darbo Laikas: Apie 4 val. Dydis: 1.4*1.5*5.8 cm / 0.5*0.6*2.3" (L*W*H) Pakuotė: 1* "Bluetooth" ir garso imtuvas, 1*3,5 mm iki 3,5 mm adapteris 1*anglų kalba vartotojo instrukcija Pastaba:

1.elemento neturi ateiti su mažmeninės pakuotės,bet nesijaudinkite,mes paketą, jis taip pat prieš siunčiant.

Modelio Numeris JAC000453
Funkcija 1 savo ruožtu laidinio ausines prie "bluetooth" ausinės
Medžiagos Tipas Plastikiniai
Elemento Tipas "Bluetooth" Automobilinis Rinkinys
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcijos 2 sporto ausinių adapteris su anti-slydimo įrašą
Prekės Svoris 35g
Prekės Pavadinimas "Bluetooth" Muzikos Garso Imtuvas
Funkcija 3 suderinama " bluetooth V4.1,V4.0,V3.1,V3.0,V2.0
Tipas Handfree "Bluetooth" Ir Garso Imtuvas, Adapteris, Rinkinyje
Kostiumas universalus 12v 24v automobiliai
Specialios Funkcijos "Bluetooth" ir garso imtuvas
Elemento Dydis apie 1.4*1.5*5.8 cm
Modelio Pavadinimas 3.5 mm Lizdas, "Bluetooth" Imtuvo Adapterio Rinkinys
Kreiptis Audi BMW
atnaujinti versija nuo "bluetooth" 4.1-V5.0

Panašūs produktai