Universalus Automobilių Cilindro Stetoskopas Auto Remonto Įrankis Mechanika Klausos Variklio Testeris Važiuoklės Stetoskopas Herramientas Mecanicas

€1.86

-39%

€3.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Cilindrų Stetoskopas, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Cilindrų Stetoskopas, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Cilindrų Stetoskopas.

Į stetoskopas yra pagrindinio nešiojamas paprasta priemonė, skirta tikrinti transporto priemonių gedimai. Kai mašina veikia, jis gali aptikti, smūgio ir vibracijos sukeltus defektus ir gedimus, veikia dalys, pvz., guolių, krumpliaračių, vožtuvų, vožtuvų korpusai, alkūniniams, cilindrų, reduktorius, ir automobilių kėbulai. Produktų naudojimo seka: 1. Produktas yra tinkamas visoms dalims, automobilio ir greitai gali stebėti neįprastą triukšmą. 2. Produktas gali stebėti variklio, guolis, variklis, važiuoklė, pavarų dėžė ir kitos dalys. 3. Produktas yra tinkamas techninės priežiūros specialistai, remontininkai, transporto priemonių techninės priežiūros personalo, saugos priežiūros darbuotojų, asmeninių automobilių savininkai, ir kt. 4. Raskite susidūrimo ir rėkti iš variklį, prietaisų skydelyje; 5. Diagnozuoti mojuoti garso stūmoklio ir garso įrankių nusidėvėjimą. produkto savybės: 1. Sutirštės minkštos gumos ertmės garso šaltinio kateterį: lanksti ir patvari. 2. Laidumo kamuolys dizainas: Panaudoti vibracijos ir laidumo savybes garso šaltinio, ir garsas yra stiprinama ir išėjimo į du kanalus. 3. Žmogiškas dizaino ausų kištukai: nėra lengva pavargsta. 4. Gryno vario jungtis: pailgino zondas, gryno vario jungtis dizainas, jautresni. 5. Aptikimo dažnių diapazonas: 10HZ-10KHZ.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Cilindrų Stetoskopas

Panašūs produktai