Moterys Didelis Laimikis Įrašą Gėlių Plaukų Įrašą Duckbill Kristalų Staigius Moterims, Elegantiška Vestuvinė Šukuosena Mergaitėms Plaukų Aksesuarai

€2.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Moterų Plaukų Aksesuarai, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs Moterų Plaukų Aksesuarai, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Moterų Plaukų Aksesuarai.

Savybės:

1. Žavinga Šukuosena: Šių plaukų barrettes yra daugiausia pagaminti iš kalnų krištolas, patvarus ir blizga; bright crystal ir sklandžiai, elegantiškas dizainas, kad jų prabangus ir patrauklus, pridėti žavesio savo šukuosena.

2. Embellishes Savo Gyvenime: Jie elegantiškas plaukų clips pateikti žavinga atrodo kilnus, kad jūs, kostiumas mergaitėms ir moterims, geri pasirinkimai šalims, ceremonijos, jubiliejų, gimtadienį, vestuves, ir kasdien dėvėti, taip pat dovanų idėjos jūsų šeimos, draugų.

3. Elegantiškas: Šių gražių plaukų įrašai yra geros apdailos, padaryti jums atrodo didesnis žavinga ir elegantiška, puikiai derinami su įvairių stilių drabužių, padės jums tapti dėmesio, bet kuriuo metu.

4. Specialių Jums: Jie šviečia ir žavinga strazdų, sklandžiai elegantiškas, sukurti klasikinis retro stilius jums, tai blizga ir atrodo labai puikūs, todėl, kad suteikia jums įvairių elegantiškas šukuosena kiekvieną kartą.

5. Leidžia Jums Plaukų Gražus: Jos paviršius yra šviesus ir subtilus, ne lengvai deformuojasi, sveikas, ir odos draugiškas, atrodo nauja, net po dėvėti ilgą laiką. Ir jie yra kompaktiškas ir nešiojamas, kuri leidžia jums pasiimti jį bet kur.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kalnų Krištolas Dvigubai Gėlių Plaukų Įrašą

Medžiagos: kalnų krištolas, plastiko

Dydis:

Didelis dydis: ilgis 11cm, plotis 6.8 cm

Mažo dydžio: ilgis 9cm, plotis 5.7 cm

Panaudojimas: galvos apdangalai, plaukai surišti į uodegą sagtis, plaukai surišti į uodegą įrašą

kiekis: 1

Komplektą sudaro: 1x kietas

Spalva Kaip paveikslų paroda
Tipas Plaukų Segtukas
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
LTS Netaikoma
Modelio Tipas Gėlių
Medžiaga Kalnų krištolas
Stilius Mados
Lytis MOTERIS
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai