Greitas pristatymas 2020 Naujas Nerūdijančio Plieno Picos Kastuvas Su medine Rankena Patogi, neslidžia Rankena Glaudus Ryšys Naudoti Namuose

€2.68

-14%

€3.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pica Įrankiai, Namai Ir Sodas, Pigūs Pica Įrankiai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Pica Įrankiai.

Greitas pristatymas 2020 Naujas Nerūdijančio Plieno Picos Kastuvas Su medine Rankena Patogi, neslidžia Rankena Glaudus Ryšys Naudoti Namuose

Savybės:

1.Aukštos kokybės medžiagos: naudojant aukštos kokybės nerūdijančio plieno medžiagos, patogus ir patvarus, tvirtas ir dėvėti, atsparus, sveika ir higieniška.

2.Patogus neslidžia rankena: patogi rankena, lengva naudoti, neslidžios jaustis patogiai, ir tai yra ergonomiško dizaino.

3.Glaudus ryšys & saugus naudoti: Glaudus ryšys, sumažinti bakterijų gamybos, švarus ir gražus, leidžia naudoti saugos daugiau patogumo.

Aprašymas:

Naudojant aukštos kokybės medžiagos, patogus ir patvarus, saugus ir aplinkai draugiškas, ne lengvai deformuojasi ir lengva valyti.Paprastai tinka namų ir komercinių orkaitės.

Techniniai duomenys:

Spalva:Sidabrinė+medienos spalva

Medžiaga:Nerūdijantis plienas + medienos

Dydis: 43.5 * 25,5 cm

Pakuotė:

1 * Pica kastuvas

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris -
Sertifikavimo CIQ
Tipas Pica Įrankiai
Funkcija Įžuvinti
Prekės Pavadinimas AMW
Pica Įrankiai Tipas Pica Žieves

Panašūs produktai