Kalėdų 2020 serija, medvilnės rankšluostį, Kalėdų eglutė, šilko kojinės, rankšluostį, ornamentas, dovana, siuvinėti rankšluosčiai, Kristus

€7.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Veido Rankšluosčiai, Namai Ir Sodas, Pigūs Veido Rankšluosčiai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Veido Rankšluosčiai.

Medžiaga: 100% medvilnės Kiekis: 1 vnt Rankšluosčio dydis: 38 * 60cm, Pagaminti iš premium ir minkštos medvilnės medžiagos, patvarus ir patogus, ilgai naudoti. Tai yra išsiuvinėti su Kalėdų tema modelį, užtikrinti jo populiarumą. Nuostabus dovanų pasirinkimas draugai, šeimos nariai, kolegos ir pan., Kalėdų. Savybės - Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje. - Pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagos, patvarus, ilgai naudoti. - Su gražių Kalėdų ir juos išsiuvinėti modelis, kad jis kūrybingas ir patrauklus. - Nuostabus kaip dovana pasirinkimas draugai, šeimos nariai, kolegos ir pan., Kalėdų. - Jis gali suteikti jums minkštas ir patogus touch jausmas. - Tai yra esminė namų apyvokos daiktas, kad jūs negalite praleisti. Pakuotė: 1 RANKŠLUOSTĮ + dėžutė (apsaugoti rankšluostį nuo užteršimo)

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Veido Rankšluostį

Panašūs produktai