Naujas Atvykimo Romėniškais Skaitmenimis Turas Įrašą Putojančio Krištolas Moteris Stud Auskarai iš Nerūdijančio Plieno Papuošalai Moterims, Dovanų Didmeninės

€2.30

-30%

€3.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Stud Auskarai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Stud Auskarai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Stud Auskarai, stud auskarai didmeninės, moterų stud auskarai.

5168 Spalvingas Auskarai Moterims, Nauja Medžiaga: 316L Nerūdijančio Stee l.

Auskarų Dydis: 8.8 mm .

Įpakavimas: OPP maišelius, vokus

Tinka objektas: Tinka Vyrams Ir Moterims

Vestuvių, Nin,

Vestuvių Žiedas

Vestuvių Žiedas

Vestuvių Žiedas

1. Mes nemokamas pristatymas visų mūsų daiktų, kad visame pasaulyje per 48 valandas EMS/DHL/UPS arba Singapore Post / Kinija Paštu, siuntimo būdas priklausys nuo bendros sumos savo užsakymą:

2. Kartais tai gali užtrukti iki 4-7 savaičių, nes griežtai pasirinktinį Patikrinimą.

norėdami sužinoti daugiau apie detales siunta

Grįžta

Jei mūsų prekes turite problemų,tokių kaip sugedęs,sugadintas ar klaidingų nuo jūsų užsakymo, grąžinimas leidžiama per 7 dienas nuo prekės gavimo dienos ir grąžinama prekė turi dar originalioje pakuotėje.Mes garantuojame visišką grąžinti pinigus per 30days .

Klausimų ir Atsiliepimų

Jei turite kokių klausimų ar rūpesčių, prašome kalbėtis su manimi dabar arba siunčiami paštu mums. Mes atsakyti į visus mūsų Laiškus per 24 valandas ar mažiau. Prašome palikite mums 5 Žvaigždučių Teigiamų atsiliepimų ir mes bus daryti tą patį už jus. Ačiū už jūsų laiką ir laukiu daryti verslą su jumis.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Crystal
Atgal Rasti Push-atgal
Modelio Numeris DF563
Stilius Madinga
Lytis MOTERIS
Metalų Tipas Nerūdijančio plieno
Prekės Pavadinimas LINGYY
Formos\modelis ROUND

Panašūs produktai