TWDVS 1PC Naujas Šifono Bowknot Elastinga Lankelis Merginos Pearl Scrunchies Plaukų Juostos Ryšiais surišti į arklio Savininkas Plaukų Aksesuarai Moterims

€0.87

-29%

€1.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

1. Jei jums reikia nusipirkti daug produktų arba pasirinkite pristatymo (EMS, "FedEx", UPS), prašome susisiekti su mumis, mes jums mažiausią kainą. 2. spauskite čia norėdami daugiau naujų prekių: 3. Lankelio nėra jokio tikro amžiaus ribą, gali būti perkami pagal asmeninius pageidavimus. Mūsų parduotuvėje palaiko custom dydžių ir spalvų šukuosena. 4. Kredito užtikrinti, kad visos nuotraukos natūra fotografavimo, prašome būti tikri, kad perkate., tačiau, prašome suprasti, kad apribojimai fotografijos (šiek tiek skiriasi spalva), pirmenybė natūra. 5. Dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas jūsų užsakymą, prašome neskubėkite pateikti atsiliepimą arba ginčą, nedelsdami susisiekite su mumis, kad mes turime galimybę išspręsti šią problemą už jus. Labai dėkingas!

Modelio Tipas Gėlių
Svoris 20g
Lytis Unisex
Kokybė 100% rankų darbas brand new
Spalva žalia,raudona,mėlyna,juoda,pilka,geltona,violetinė,o
Elemento Tipas Galvos apdangalai
Tipas Elastingas Plaukų Juostos
Medžiaga Medvilnės
Modelio Numeris w--001
Kilmės KN(Kilmės)
tai-savitas Taip
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Pakuotė opp maišelis pakuotės ar kortelė pakuotėje
Prekės Pavadinimas TWDVS
Stilius Mados
Taikoma Vaikų dovanos,Kalėdų dovanos,Turistinių suvenyrų,išmokos Darbuotojams
Sezonas Keturis sezonus

Panašūs produktai