GRILIS Mėsos Termometras Pasukti Skaitmeninį Maisto Termometras Šokolado Krosnelė Pienas, Vanduo, Aliejus, Virtuvė, Valgių gaminimas, Elektroninių Zondas Bandymas

€0.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Temperatūros Matuokliai, Namai Ir Sodas, Pigūs Temperatūros Matuokliai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Temperatūros Matuokliai.

Techninis parametras: Modelis: Adata termometras spalva: Balta Dydis: Zondo ilgis 14,8 cm Galvos ilgis 4.4 cm, Plotis 3cm Storis 2cm Ekranas 2.4 cm*1.4 cm Medžiaga: Nerūdijančio plieno adata įstaiga, ABS metrų galvutė ir adata patarimas apsauginė įvorė Temperatūros matavimo diapazonas: -50℃-300℃ (-58℉-572℉) darbinės temperatūros diapazonas: 0℃-50℃ (30℉-122℉) Skaitmeninis vaizdo režimas: LCD skaitmeninis ekranas (Pastaba: ekranas galvutę galima pasukti 180 laipsnių kampu , kuris yra patogus jums vieta termometras ir skaitymo) darbinė įtampa: 1 x 1.5 V LR44/13TN Baterijos (neįeina baterijos!) (Neįeina baterijos!) Atidarykite dangtelį ir įdėti 1pc baterija(Atkreipti dėmesį į priekį ir atgal baterijos). Taikymo sritis: matavimo labiausiai skystas arba kietas temperatūra tinka įvairiose aplinkose, tokiose kaip namuose, laboratorijos, praktiniai užsiėmimai ir seminarai. Instrukcijos: Pirma nuimkite adatą apsaugos dangtelį, paspauskite dešinį ANT "on" mygtuką, norėdami įjungti termometras. Paspauskite mygtuką "C/F" mygtuką kairėje reguliuoti temperatūrą blokas (dviejų tipų: Celsijaus/Farenheito). Tada įdėkite adatą į temperatūros matavimo objektas. Po kelių sekundžių, temperatūrą galima perskaityti. Atsargumo priemonės: 1. Negalima matuoti objektų, kurių temperatūra yra aukštesnė arba žemesnė nei temperatūros intervalas, termometras, ir išvengti naudojant termometrą ne per aukšta arba per žema temperatūra, taip, kad nesukeltų netiksli temperatūros matavimo arba sugadinti termometras. 2. Naudojant ir saugant termometras, stenkitės neliesti metrų galva, kad nesugadintumėte elektroniniams komponentams. 3. Adata yra aštrių, prašome įdėti į apsauginį dangtelį, pateikdami jį ir laikyti jį tinkamai siekiant išvengti pavojų, su vaikais.

Modelio Numeris TP300 Termometras
Prekės Pavadinimas Maisto Termometras Mėsos Tortas, Saldainiai
Punktas Alyva vandens temperatūros matuoklis
Pavadinimas GRILIS termometras thermograph
Produkto Tipas Termometrai
Tipas Buitiniai Termometrai
Elemento Tipas Namų Kepimo Termometras Gabaritai
Medžiaga Metalo
Kilmės KN(Kilmės)
Yra Protingas Prietaisas No
Termometras Tipas Skaitmeninis
Maitinimo Šaltinis Baterija
Termometras Naudoti Virtuvės Termometrai
Rezoliucija 0.1 ℃

Panašūs produktai