3D Spausdintuvas Dalys 1.75 Gijų Filtrai Švaresnis Blokai Ugniai Atspariu Gumos Putų Nušluostė Off Šiukšles už PLA ABS PETG už PRUSA I3

€0.82

-47%

€1.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 3D Spausdintuvas Dalys ir Priedai, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs 3D Spausdintuvą, Dalys ir Priedai, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, 3D Spausdintuvas Dalys ir Priedai.

3D Spausdintuvas Dalys 1.75 Gijų Filtrai Švaresnis Blokai Ugniai Atspariu Gumos Putų Nušluostė Off Šiukšles už PLA ABS PETG už PRUSA I3

Ypatybė:

Labai Naudinga 3D Spausdintuvo Dalis ir Priedai, išplėsti savo antgalis ir karšto pabaigoje naudingo tarnavimo laiką. Anti-static gijų švaresnis servetėlės korp, dulkių ar kitų nešvarumų prieš gijų įveda jūsų spausdintuvo vertingų ekstruderiu ir antgalį. Jis gali būti naudojamas su Tiesioginio Ratai ir Išvyniojamų Ekstruderiai, dulkės, plaukai, mažas plastiko ar kitos medžiagos, drožlės yra nušluota nuo paviršiaus gijų, išplėsti savo antgalis ir karšto pabaigoje naudingo tarnavimo laiką. Specialios Konstrukcijos: gijų švaresnis blokai yra pagaminti iš atsparus trūkiams gumos putų medžiagos. Jis patogiai slysta per standartiniai 1.75, 3.0 mm skersmens ABS, PLA arba kitų 3D spausdinimo gijų.

1. Kaip dauguma gijos yra pagaminti iš plastiko, jie dažnai yra statiškai įkrauti ir pritraukti visų rūšių šiukšles iš aplink jūsų gijų, sandėliavimo ar darbo vietos.

2. Kaip dauguma vartotojų klasės 3D spausdintuvai naudoti atvirą Ritės dizainas, svarbu šį klausimą spręsti.

3. Kaip karštai baigiasi, ekstruderiai ir purkštukai yra vis daugiau ir daugiau sudėtingų ir monolitinis, remontas arba pakeitimas yra brangus, ir taip pat gali patirti gana spausdintuvo žemyn-laikas.

4. Kaip tai veikia: anti-static gijų švaresnis servetėlės korp, dulkių ar kitų nešvarumų prieš gijų įveda jūsų spausdintuvo vertingų ekstruderiu ir antgalį.

5. Turi du vadovus, tiek 1.75 mm ir 3 mm gijų.

6.Gali likti ant gijų patarimas saugant kad ji negalėtų savaime nepanaikina.

Komplektą Sudaro:

1 x 1.75 mm Kaitinimo Siurbliai

Prekės Pavadinimas FYSETC
Modelio Numeris Kaitinimo Cleaner
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Valymo Adata

Panašūs produktai