Karšto 10vnt Fidget Žaislas Jutimo Fidgets Padėti su Autizmo ir ADHD Vaikams ir Suaugusiems, Žaislai, Sumažinti Stresą ir Padidinti Dėmesį

€3.50

-15%

€4.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Magiški Kubeliai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Magija Kubeliai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, žaislas yoyo, žaislas cotton candy mašina, nuotolinio valdymo žaislas automobilis.

Karšto 10vnt Fidget Žaislas Jutimo Fidgets Padėti su Autizmo ir ADHD Vaikams ir Suaugusiems, Žaislai, Sumažinti Stresą ir Padidinti Dėmesį Dydis: 10cm Pakuotė:10vnt

Šį produktą iš pradžių buvo sukurta siekiant padėti įveikti blogus įpročius. Po kovoja su nagų kramtymas metų, šis produktas padėjo nutraukti įpročio ciklą įkūrėjas dviženklį Dėmesio Fidgets. Kai jis turėjo noras įkąsti savo nagus, jis ištraukė šį fidget žaislo iš savo kišenės ir nuolat savo fidgeting rankas užimtas. Per 2 mėnesius, jo nagų kramtymas įpročio, buvo pažeista.

Kovoja su ADHD, šis produktas padeda sumažinti stresą ir išlaikyti fidgeting rankas užimtas, padeda daugiau dėmesio klasėje ir biure.

Nesvarbu, ar jūs bandote nutraukti blogą įprotį, likti sutelktas į mokyklą, arba sumažinti stresą darbo vietoje, šis produktas yra skirtas jums.

Klientų Pastaba Matavimo ir Spalvų 1) Prašome leisti šiek tiek dydis klaida dėl rankinis matavimas. 2) primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi. Po pardavimo, Tarnauti: 1) Jeigu trūksta arba DOA elementus, kai gausite paketą, prašome susisiekti su mumis pirma. Mes tai patikrinti ir organizuoti reship pristatymas 2) Jei kuris nors punktas neveikia per vieną savaitę, mes atsiųsime jums naują pakeitimas. Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, kai yra kokių nors problemų su savo produktą. Mes siūlome nemokamą remontuoti ar pakeisti jį(GRĄŽINAMOJI išmoka) Atsiliepimus Mes paprastai palikti teigiamą atsiliepimą į kiekvieną klientą. Skatinti sveiką Ali Bendrijos, mes tikimės, kad jūs padaryti tą patį už mus. 1) Jei turite kokių nors nepasitenkinimą, prašome suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš mus palieka atsiliepimus 2) Mes esame įsitikinę, kad visada yra sprendimas, ir mes tikrai nenorime, blogas grįžtamasis ryšys turi būti, kai sandoris baigiasi.

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris T4200178 Fidget Žaislai autizmo
Amžius Suaugusieji
Tipas Kubo Galvosūkis
Pristatymas Nemokamas pristatymas/ Pigus Pristatymas
Įspėjimas Ne nuryti
Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas peneede
Užsakymo Numeris Octahedron

Panašūs produktai