Gėlių Putplasčio Blokas Gėlių Polistirolas, Plytos Vestuvių Gėlių Turėtojas Dirbtinis Rankena Nuotakos Putos, Rožių Putų Gėlės Namų Puošybai

€0.29

-30%

€0.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dirbtinis & Džiovintos Gėlės, Namai Ir Sodas, Pigūs Dirbtinis & Džiovintos Gėlės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dirbtinis & Džiovintos Gėlės.

Jei Jums Patinka Šis Straipsnis,Prašome Įtraukti Jį Į Jūsų "Pageidavimų Sąrašą",

Jei Jums Patinka Mūsų Parduotuvėje,Prašome Įtraukti Jį Į Savo "Parduotuvėje Sąrašą".

Mes Teikiame Didelis, Kad Didelė Nuolaida ,Jei Turite kokių nors Klausimų,Prašome Susisiekti su Mumis, Ačiū jums labai!!!

Savybės:

Visiškai Naujas ir aukštos kokybės. Šie laikikliai yra puikus, todėl savo puokštes savo vestuves. Su natūraliu gėlių poveikis, o ne drebulys, ir labai patogus. Puikus gėlių susitarimus ir amatų rūmai. Džiovinti purvo svarbu, gėlių medžiagos. Stiprios vandens absorbcijos ir Orui

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Standard Gėlių Putų Plytų Šviežių Gėlių Vestuvių Floristas Gėlių Rengiasi Dizainas Medžiaga: Putų Spalva: Žalia Dydis: (L)X(W)X(H)23X11X7cm/9.06 straipsnis"X4.33"X2.76"(leist.)

Atsargumo priemonės:

Prieš naudojimą, sumažinti gėlių purvo į tinkamos masės, įdėti ją į vandenį, tegul čiulpia pakankamai vandens, grimzti į vandenį, išimkite, padėkite jį į konteinerį, ir tada organizuoti gėlės.

Pakuotė:

1* Gėlių Putų

null

Klasifikacija Dirbtinės Gėlės
Spalva Žalia
Funkcija Stiprios vandens absorbcijos ir Orui
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Gėlė
Medžiaga Putų
Modelio Numeris Gėlių Putplasčio Blokas
Gėlių Stilius Gėlių Filialas
Dropshiping Parama
dydis 23X11X7cm/9.06''X4.33''X2.76''(appr.)
Tipas Rožė
Proga Naujieji Metai

Panašūs produktai