Kūdikių Barškučių Nuraminti Nuraminti Rankšluostį Kūdikiams Newbron Triušis Lėlės Komfortą Rankšluostį Su Teether Lovelę Vežimėliai Žaislai 0-12 Mėnesių

€3.57

-25%

€4.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kūdikių Barškučių & Mobilieji Telefonai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Kūdikių Barškučių & Mobilieji Telefonai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Kūdikių Barškučių & Mobilieji Telefonai.

Kūdikių Barškučių Nuraminti Nuraminti Rankšluostį Kūdikiams Newbron Triušis Lėlės Komfortą Rankšluostį Su Teether Lovelę Vežimėlis Pakabinti Žaislai 0-12 Mėnesių

Medžiaga:pliušas Size26x25.5cm Naudoti:barškalai žaislai,kūdikių Nuraminti Nuraminti Rankšluostį,kūdikių Teether,vaikiški pliušiniai žaislai,lovelę mobiliojo kabinti žaislų,kūdikio vežimėlio, kabantys žaislai Funkcija: 1.Plėtoti Savo Klausos Sistema:Built-in žiedas animacinių filmų gyvūnų galva, gali pritraukti vaiko dėmesį ir plėsti savo garso sistema. Įmontuotas žiedas popieriaus dizainas suteikia vaikams stebuklingai įvairių klausymo patirtį. 2.Teether Dizainas:Ateina su minkšta gutta percha už mažėja vaiko nerimas per kramtyti. Patogus dizainas leidžia nuimamas ir lengvai valomas. 3.Mielas Animacinių filmų Gyvūnų Lėlės:yra šunų,triušių ir Dramblys mielas lėlės rankšluostį neprivaloma patenkinti jūsų kūdikis unikalus reikia, tikrai gali pritraukti baby 's dėmesį ir plėtoti jų pripažinimo formos ir spalvos. 4.Premium Pliušinis:saugus ir sveikas, patogus ir kvėpuojantis, hipoalergicznych, gali tiesiogiai liestis su oda, mūvėti vandeniui, sklandžiai ir aukštos kokybės pliušas, minkštas vertus ir puikus kūdikio minkštos odos komfortą. 5.Daugiafunkcinis Nuraminti Rankšluostį:Nuostabus žaislai, kurie padeda nuraminti kūdikį, skatinti laimės, įsitraukti į žaidimą, ir paskutinio ilgo miego. Universalus ir tvirtas, mūsų kūdikis saugos žaislas yra skalbti mašinoje ir lengva plauti rankomis. 6.Vežimėlio arba lovelę žaislai:Galima pakabinti šalia kūdikio lovelę ar strolle su diržu. Kaklaraištis-apsiaustas gali įpareigoti spenelių, suteikti kūdikiui geriau kompanionas. 7.Best Baby Dovana:Šį cute komfortą rankšluostį daro puiki dovana bet kokia naujagimio ar kūdikio berniukų ar mergaičių. Speciali dovana kūdikių dušai, gimtadienis, Vaikų Dienos arba Kalėdų ir naujųjų metų, jie bus malonu ją priimti.

triušis

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas. Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū už jūsų supratimą.

Kūdikių barškučių žaislai barškučių žaislai
Įspėjimas Išlaikyti švarų
Kūdikių pliušiniai žaislai Kūdikiui Nuraminti Rankšluostį žaislai
Minkštas Pliušinis Paguodos Žaislas Kūdikio Žindukas Nuraminti Nuraminti Rankšluostį
Amžius < 3 metai
dydis width 25.5cm
Matmenys Ilgai 26cm
Medžiaga Pliušas
Formos Gyvūnų
Prekės Pavadinimas JJOVCE
Modelio Numeris TH047C
kūdikių žaislai Žaislai 0-12 Mėnesių
naujagimiams, žaislai Kūdikių žaislai
Pakuotė Atskiria
Lytis Unisex
Savybės Įdaryti
Kūdikiui Nuraminti Rankšluostį Kūdikiui Nuraminti Rankšluostį

Panašūs produktai