TIke Toker,LED Moterų Žiūrėti Mada "Apple" Formos Spalvinga Silikono Ženevos Žiūrėti Laikrodis Moterų Sporto Žiūrėti Relogio feminino

€1.41

-44%

€2.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Skaitmeniniai Laikrodžiai, Laikrodžiai, Pigūs Skaitmeniniai Laikrodžiai, Aukštos Kokybės Laikrodžiai, žiūrėti f, žiūrėti mada, žiūrėti laikrodis.

Apie produktus: 1.Žiūrėti neapima jokių priedų (jei yra kai kurie priedai, nuotraukos, jei norite, kad priedai paveikslėlyje, prašome susisiekti su mumis ir tvarka). 2.Spalva gali skirtis priklausomai nuo differen CRT ir LCD ekranus.Mes negalime garantuos, kad spalva mūsų prekes bus lygiai tas pats su nuotraukų, kai pamačiau. Buy Informacija: 1.Prašome įvesti savo VARDĄ, pavardę, įskaitant vardas,antras vardas ir pavardė, o mokėjimo. 2.Prašome įvesti savo teisingą adresą, įskaitant savo butą Nr. gatvė,miesto,regiono ir šalies,ir pašto indeksas.Kitaip savo sklypo gali būti grąžintos! 3.Mes nesame atsakingi už JŪSŲ KLAIDA, nors ginčas.

Mes garantuojame 100% pasitenkinimo.Jei manote, nepatenkintas prekės skiriasi nuo aprašymas. ir kokybės.Prašome leiskite man žinoti, ir jūs galite jaustis laisvai susisiekti su mumis,visa grąžinamoji išmoka,pakeitimo arba endoprotezavimo yra siūloma.Tiesiog, jei reikia,prašome grąžinti prekę mums per 3 dienas po to, kai jūs gaunate jūs.

Prašome atkreipti Dėmesį: Mes nebus grąžinti siuntimo išlaidas arba neturi kainuoti atgal į mane nebent tai mūsų kaltė.Tikiuosi, jūs galite tai suprasti. Jei jus tenkina mano daiktų ir paslaugų,prašome padaryti man paslaugą palikti teigiamą atsiliepimą.Jūsų geri atsiliepimai yra labai vertinama. Jei manote, kad jums nesiruošia palikti mane teigiamų atsiliepimų,prašome kreiptis confort leiskite man žinoti, pirma,aš duosiu jums gerą sprendimą. Esu laimingas, kad atsakyti į bet kokį klausimą, kurį gali turėti,todėl prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Aš pabandyti mano geriausia atsakyti jums ne vėliau kaip per 24 valandas,tikėtis, kad mes ne savaitgaliais.

žiūrėti,laikrodis,moteriški laikrodžiai,vyriški žiūrėti,moteriški laikrodžiai,laikrodžių vyrams,reloj mujer,žiūrėti moterims,relogio masculino,vyrai žiūrėti,relogio feminino,relogio feminino,zegarek damski,horloges vrouwen,horloges vrouwen,relojes para mujer,relojes para hombre,erkek kol saati,vaikiški laikrodžiai,rankiniai žiūrėti,montre homme,horloges mannen,vaikiški laikrodžiai,vaikiški laikrodžiai,vyriški Laikrodis,laikrodžiai moterims,ponios žiūrėti,apyrankės moterims,reloj hombre,montre,kol saati,reloj,montre femme 2018

Judėjimas Skaitmeninis
Stilius Sportas
Silikono Žiūrėti Juosta silikono žiūrėti moterims
Lytis Vyrų,Moterų,Moterų,Vyrų,Mergaitė,Berniukas,Vaikai,Vaikai
Ciferblato Skersmuo 2mm
Modelio Numeris 4707276
Bylos Medžiaga Guma
žiūrėti medžiaga LED mada moterims žiūrėti
Prekės Pavadinimas Tike Toker
2 žodžiai Hodinky Zegarki Ceasuri Klockor Klokker Ure
Byloje Formos Netaisyklingos Formos
Dėžės & Atvejais Medžiaga Paketas nr.
Byla Storis 10mm
Elemento Tipas Skaitmeniniai Laikrodžiai
Atsparumas Vandeniui Gylis 3Bar
Grupė Medžiagos Tipas Guma
Juostos Plotis 2mm
Funkcija Fitness Tracker
Produktų kategorijos Relogio feminino / montre femme / reloj mujer
Dial Lange Medžiagos Tipas Plastikiniai
Juostos Ilgis 21cm
Užsegimas Tipas Paslėptas Užsegimas
Pagrindiniai words1 Relogio feminino / montre femme / reloj mujer

Panašūs produktai