Placemats Vaikams, Silikono Placemat Kūdikis, Vandeniui Atsparus Karščiui neslidus Virtuvės Stalo Valgomasis Kilimėlis, Nešiojamų Lengva Valyti

€2.75

-34%

€4.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kilimėliai & Pagalvėlės, Namai Ir Sodas, Pigūs Kilimėliai & Pagalvėlės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Kilimėliai & Pagalvėlės.

Kaip Gauti Didžiules Nuolaidas Leeseph Parduotuvę?

1 - ATLIKITE Leeseph Parduotuvėje Papildomų 2-25% Nuolaida 2 - Įveskite Nuolaida Kodai, paraginti prie kasos

SUKURTA JAV ir FDA REIKALAVIMUS:Silikonas Ne Slydimo Placemat yra 100% maisto klasės, BPA-free, PVC-free, ir Ftalatas-nemokamai. Jie teikia saugų ir santechnikos paviršių valgyti maistą tiesiai ant kilimėlio, puikiai tinka kūdikiams ir vaikams. Ne daugiau nerimauti antisanitarinės viešųjų paviršių ir išsiliejimai! Mūsų silicio kilimėliai yra atspari drėgmei ir vandeniui.

LENGVAS ir LANKSTI: Super plonas dizainas, todėl jūs galite įdėti į viršų ir jį pasiimti visur, kur jums eiti už švarią valgyti paviršių jūsų vaikui. Skirtingai nuo standartinių silicio kilimėliai, kuris yra labai storas ir standus, mūsų kilimėliai gali įmaišykite į maišus, pietūs dėžės ir kuprinės be pradėjimo vertingą erdvę. Matmenys: sudarė 15,75" x 11.82". Nes yra optimizuotas kelionės ir saugojimui, šie kilimėliai yra 1mm storio ir labai lankstus, mes nerekomenduojame pirkti, jei jūs ieškote standus arba standaus silikono kilimėliai.

INDAPLOVĖ, SAUGUS ir atsparus VANDENIUI: Lengva valyti su drėgnu rankšluosčiu, nuplaukite po kriaukle arba vietoje, indaplovė.

Įvairios paskirties APLINK NAMĄ IR VIRTUVĖ: Naudokite kepimo orkaitėje (naudoti tik tarp 40F - 460F), arba kaip kaitlentės, kai nenorite, kad vieta karštą puodą ant jūsų virtuvės skaitiklis.

LENGVA VALYTI: Šie vaikai placemats yra labai lengva valyti, jums tiesiog reikia plauti su plovimo skystis arba įdėti jį į savo indaplovė.

PAGRĮSTŲ DYDIS: KindGa placemats už valgomojo stalo yra 40*30 cm, manome, protingo dydžio, gali tikrai patenkintų jūsų poreikius.

GARANTIJA: Mes garantuojame šios placemats už virtuvės stalo, yra ilgalaikis patvarumas, šilumai ir lankstus. Jei yra kokybės klausimas apie tai, jūs galite kreiptis 100% grąžinimo po grąžina juos atgal per 30 dienų.

KODĖL Leeseph

Produkto Sugadinta - NEMOKAMAI PAKEITIMO GARANTIJA Ne-Rizikos Pirkinių Patirties - PER 15 DIENŲ NEMOKAMAI GRĄŽINTI Leeseph ŽAIBO PRISTATYMAS Leeseph Nariams Gauti PAPILDOMĄ NUOLAIDĄ Leeseph Įsipareigojusi Siūlo AUKŠTOS KOKYBĖS Virtuvės Produktai

APIE Leeseph

Dešimtmečius mūsų bendrovės/gamyklos buvo Originalaus Dizaino Gamintojas daugelis žinomų tradicinių prekinių ženklų jūs žinote ir meilės. Dabar mes pateikiame mūsų naujausias virtuvės produktų, tiesiogiai jums su mūsų vidaus Leeseph prekės ženklo Basilico-pica.lt. Mes jungiame aistra ir atsidavimu, su aukščiausios kokybės medžiagos ir naujausios technologijos, skirtos gaminti patvarus virtuvės reikmenys jums už daug didesnę vertę, nei tradicinių prekių ženklų. Mokėti už kokybę, o ne kainą. Ne Leeseph, mes turime pasididžiavimas mūsų CHIAN PAGAMINTI aukščiausios kokybės produktai.

Klientai, kurie peržiūrėjo šį elementą, taip pat peržiūrėjo

Formos Stačiakampis
Kilmės KN(Kilmės)
Stalo Apdailos Ir Priedai Tipas Kilimėliai & Pagalvėlės
Medžiaga Silikono
Modelio Numeris LMP122818
Funkcija Įžuvinti
Prekės Pavadinimas Leeseph
Stilius Europa

Panašūs produktai